Ο δολοφόνος της Κυριακής κρεμάστηκε με τους επιδέσμους!

«Δίνουν μάχη να τον σώσουν και να γυρίσει στη φυλακή»

Όσα είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος για την απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της Κυριακής / Βίντεο Σκάι

Για την απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της Κυριακής και για τα νεότερα νέα για την υγεία του τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δολόφονος της Κυριακής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Ο κ. Γιαννάκος ξεκαθάρισε ότι οι γιατροί δίνουν «μάχη» προκειμένου ο κατηγορούμενος να γίνει καλά και να επιστρέψει στη φυλακή, όπως πρέπει.

«Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο "Αττικό Νοσοκομείο" και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ανέφερε στον Σκάι και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και πρόσθεσε: 

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο».

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», κατέληξε.

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι

Άγιοι Ανάργυροι: Προσπάθησε να απαγχονιστεί με τους επιδέσμους

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο δολοφόνος της Κυριακής που ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα από το βράδυ της γυναικοκτονίας και επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου κρατείται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού, με τους επιδέσμους που είχε στο κεφάλι του, λόγω των τραυμάτων του που ο ίδιος προκάλεσε, αφού σκότωσε την Κυριακή έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Του έκαναν ΚΑΡΠΑ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top