Τέμπη: Αναβλήθηκε η δίκη για την αναρρωτική του επιθεωρητή  

Με μηνύσεις απαντούν οι κατηγορούμενοι της ΕΡΓΟΣΕ 

Δύο δικαστικές εξελίξεις υπάρχουν για την τραγωδία των Τεμπών, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτριά του Star στη Λάρισα, Δήμητρα Τζιότζιου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη με 159 «όχι»

Σήμερα, θα εκδικαζόταν η υπόθεση της αναρρωτικής άδειας, που δόθηκε λίγο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, στον επιθεωρητή του ΟΣΕ. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο

Κατηγορούμενοι είναι, ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και οι δύο γιατροί που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μόλις λίγες ώρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, του έδωσαν ψευδή βεβαίωση για χορήγηση αναρρωτικής άδειας. 

Τέμπη: Οι τρεις καταθέσεις του επιθεωρητή του ΟΣΕ στις Αρχές

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος των δύο εκ των 3 υπαλλήλων της ΕΡΓΟΣΕ που κατηγορούνται από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την «αμαρτωλή» σύμβαση 717 ετοιμάζεται προχωρήσει σε μηνύσεις. 

Τέμπη: «Καίει» τους άλλους δύο σταθμάρχες ο επιθεωρητής -Οι πρώτες δηλώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες θα στραφεί, ενδεχομένως και αύριο, εναντίον όλων όσοι υποστηρίζουν ότι έχει πληρωθεί το υπέρογκο ποσό του 1.800.000 ευρώ των εγγυήσεων για τους 3 κατηγορούμενους υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ. Όπως σημειώνει, οι εγγυήσεις δεν έχουν πληρωθεί καθώς η προθεσμία λήγει στις 21 Απριλίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top