Τέμπη: «Έχουμε τόσα αποδεικτικά στοιχεία, όσοι τα δουν θα μείνουν άφωνοι!»

Τι αποκάλυψε η μητέρα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας

Βίντεο Ant1

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, οι συγγενείς των 57 θυμάτων δε σταματούν να ζητούν δικαιοσύνη και να παλεύουν με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον χαμό των παιδιών τους.

Τέμπη: Δημοσίευμα αποκαλύπτει αλλοίωση στοιχείων για την τραγωδία

Μάλιστα, έχουν συλλέξει τόσα στοιχεία για την υπόθεση που, όπως υποστήριξε η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στο μοιραίο τρένο, θα σοκαριστούν πολλοί. 

«Άκουσα τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι κόμματα της αντιπολίτευσης εκμεταλλεύονται εμάς τους γονείς των θυμάτων, και τον πόνο μας. Συγγνώμη, αλλά αυτά είναι γελοιότητες. Κανείς δε μας εκμεταλλεύεται. Δεν έχει γραμματέα να του δείξει φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία; Επί πέντε μέρες οι γερανοί πατούσαν κανονικά στο χώμα και λειτουργούσαν, το τσιμέντωμα δεν έγινε παρά μόνο την 6η μέρα. Η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση είναι τόσο φανερή, που δε χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς για να τη δει. Οι γονείς έχουμε συλλέξει τόσα αποδεικτικά στοιχεία, που όσοι τα δουν θα μείνουν άφωνοι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άλμα Λάτα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Δυστύχημα Τεμπών

Εικόνα από το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Λεωνίδας Τσέκας)

Τέμπη: «Ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να παραιτηθεί»

Την ίδια ώρα, η κ. Λάτα αηύθυνε αίτημα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή να παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία.

«Είδα την κατάθεση του κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή στην Εξεταστική Επιτροπή. Ήταν φανερό ότι έπεφτε σε αντιφάσεις, μπορούσε να το καταλάβει κι ένα μικρό παιδί. Έλεγε ότι “υπήρχε πρόβλημα αλλά τελικά… δεν υπήρχε πρόβλημα”. Είπε αυτά, αντί να πάει στην Εξεταστική επιτροπή, να σιωπήσει και να πει μόνο “Συγγνώμη που δεν έκανα το καθήκον μου. Κι αν πια επιμένει τόσο πολύ ότι έχει δίκιο, ας ζητήσει άρση της βουλευτικής του ασυλίας να καταθέσει στο δικαστήριο ένορκα και με το χέρι στο Ευαγγέλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top