Ανήλικη που συμμετείχε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά θύμα του κυκλώματος

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας και τους εμπλεκόμενους

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Σοκ προκαλούν οι διάλογοι και τα μηνύματα που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών. Η αρχηγός του κυκλώματος ήθελε να τη λυπούνται και έτσι έπειθε τα θύματα να πάνε σε ραντεβού και να της δίνουν προμήθεια από την αμοιβή.  

Αυτά είναι τα μηνύματα που έστελνε η μαστροπός στις ανήλικες

Ανάμεσα στα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας με αρχηγό την 25χρονη Σ.Μ. έχει πέσει και ένα κορίτσι που στο παρελθόν συμμετείχε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία.

Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα»

Το ανήλικο κορίτσι γνώρισε την «αρχηγό» του κυκλώματος το προηγούμενο καλοκαίρι και η αδελφή της είναι εκείνη που έκανε την αποκάλυψη για τη δράση του κυκλώματος στις αρχές.

«Διατηρώντας φιλική σχέση με την αδελφή μου, της βρήκε "πελάτες" και την εξώθησε στην πορνεία».

Το προφίλ της 25χρονης «εγκεφάλου» του κυκλώματος

Η πανέμορφη «εγκέφαλος» είχε μεγαλώσει σε δομή φιλοξενίας και κρατούσε χαμηλό προφίλ.

Η σχέση της Λορέλα του Κολωνού με την 25χρονη αρχηγό του κυκλώματος

«Το έπαιζε κακομοίρα. Απ' ότι φάνηκε το έπαιζε, όχι ότι είναι το έπαιζε. Ότι έχει μεγαλώσει στο "Χαμόγελο του Παιδιού", ότι δεν έχει γνωρίσει γονείς. Και προσπάθησα και εγώ να της δείξω αγάπη, να αγκαλιάσω αυτό το παιδί. Έχω χάσει πάσα ιδέα. Την είχα στο σπίτι τέσσερα χρόνια, δε μου είχε δείξει κάτι τέτοιο», υποστήριξε η μητέρα κατηγορούμενου για συμμετοχή στο κύκλωμα.

Η μητέρα του συντρόφου της αρχηγού, που κατηγορείται επίσης για μεταφορά ανηλίκων σε ραντεβού, μίλησε αποκλειστικά στο Star. 

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λένε για τον ...  Από ότι μου είχε πει εμένα ο ... ότι απλά τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε να μας πας με τις φίλες μου εκεί, ξέρω εγώ, και θα έρθεις να μας πάρεις».

Οι διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ δυο ανήλικων θυμάτων: 

Θύμα: Δε θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία... Η Σ. φταίει για όλα. Στην αρχή έκανε να μοιάζει εύκολο με ... και δες πού καταντήσαμε...

Σε άλλο διάλογο, η 25χρονη αρχηγός ζητάει το μερίδιο της από τα ραντεβού «χτυπώντας» τις ανήλικες κοπέλες στο συναίσθημα: 

25χρονη αρχηγός:- Ξέρεις ότι δεν έχω κανένα να μου δίνει λεφτά. Εγώ με αυτά τρώω και αν δε έχω αυτά δεν τρώω.

Οι ρόλοι των δύο νέων συλληφθέντων

Δύο από τους συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Τετάρτη στον ανακριτή.

O ένας με τα αρχικά Π.Σ., γνωστός τατουατζής, δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε αντίστοιχη υπόθεση. Πριν από δυο μήνες ήταν κατηγορούμενος στο κύκλωμα μαστροπείας του Κολωνού με Αρχηγό τη Λορέλα. 

Τότε κατηγορήθηκε για ερωτική επαφή με ανήλικη ως πελάτης. Τώρα στο κύκλωμα της 25χρονης φαίνεται να ειχε διευκολύνει ανήλικες να πάνε σε ερωτικά ραντεβού.

Ο δεύτερος είναι ένας 36χρονος με νανισμό με τα αρχικά Δ.Π. Δραστήριος στα social media, με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, πολυτελή ζωή και συμμετοχή σε βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα, φέρεται να μετέφερε δυο ανήλικες σε πάρτι εκτός Αττικής, όπου συνευρέθηκαν με δυο άνδρες, δίνοντας στην κάθε μια από 200 ευρώ. 

Και οι δύο πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους την Παρασκευή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top