Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό και την 4χρονη στο αμάξι

«Είχε περιέργη συμπεριφορά» - Τι περιέγραψε μάρτυρας για τον πατέρα

Βίντεο Alpha

Βίντεο ντοκουμέντο από τον πατέρα που φέρεται να ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του στη Λάρισα έρχονται στο φως, την ώρα που μια νέα μαρτυρία προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Λάρισα: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα»

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας  που παρουσίασε η εκπομπή T live, φαίνεται ο 47χρονος να έχει πάρει το παιδί του και να κάθονται στο αμάξι του για αρκετή ώρα. Μετά από λίγο, καταγράφεται να βγαίνει από αυτό και να πετάει κάποια χαρτιά.

Λάρισα: Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια της κόρης του

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό και την κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, οι αρχές φέρεται να εντόπισαν μωρομάντιλα στο αυτοκίνητό του.

Λάρισα: «Ο γιατρός είχε περιέργη συμπεριφορά στον παιδότοπο»

Παράλληλα, η εκπομπή του Alpha αποκάλυψε και τη μαρτυρία ιδιοκτήτη παιδότοπου, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Υποστήριξε ότι ο γνωστός γιατρός είχε γενικά περίεργη συμπεριφορά όταν πήγαινε με την 4χρονη στον παιδότοπο: έφερνε δικά του σκεύη και τα παιχνίδια τους ήταν ιδιαίτερα. Μάλιστα, ανέφερε ότι υπάλληλοι του παιδότοπου τον είχαν δει να κάνει μπάνιο την κόρη του στις τουαλέτες με κρύο νερό. 

Ο άνδρας ανέφερε ακόμα ότι ένα βράδυ πέρασαν από τον παιδότοπο και πήρε ένα τόστ για το παιδί. Έφυγαν από το κατάστημα, μπήκαν στο αμάξι, όμως δεν αναχώρησαν και παρέμειναν στο αυτοκίνητο για κάμποση ώρα. Ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου πέρασαν δίπλα από το όχημά του και παρατήρησαν ότι τα τζάμια ήταν θολά.

Το χρονικό της φρίκης στη Λάρισα

Η υπόθεση που έχει σοκάρει και ερευνάται με προσοχή ήρθε στο «φως» μετά από ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Πολίτης ισχυρίστηκε ότι είδε τον γιατρό με την κόρη του να κάθονται για ώρες μέσα στο όχημά του και να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η μητέρα του παιδιού υπέβαλε σε βάρος του κατηγορούμενου έγκληση, καθώς, όπως υποστηρίζει η ίδια, ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι , όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Από την πλευρά του, ο 47χρονος που έχει προφυλακιστεί, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι όλα σκηνοθετημένα από τη σύζυγό του, με την οποία έχουν προσωπικές διαφορές μετά το διαζύγιό τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top