Λάρισα: Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια της κόρης του

Πολίτης έκανε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του, μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Όλα ξεκίνησαν από μια καταγγελία πολίτη στο «Χαμογελο του Παιδιού». O άνθρωπος περνούσε από το σημείο, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του ο γιατρός, παρατήρησε μια… «ύποπτη» συμπεριφορά και κάλεσε το Χαμόγελο.

Λάρισα: «Όλο το σκηνικό έχει στηθεί από τη μητέρα του παιδιού» 

Στην καταγγελία του ανέφερε πως ο κατηγορούμενος και η μικρή ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο ο 47χρονος φέρεται να ασελγούσε στο παιδί. 

Η μητέρα του παιδιού, με την οποία ο κατηγορούμενος έχει χωρίσει, υπέβαλε έγκληση σε βάρος του, γιατί, όπως υποστηρίζει, ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι το παιδί. 

Λάρισα: Γιατρός συνελήφθη για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι επέστρεψε το κοριτσάκι στις 14:00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί για τις 10:00 το πρωί της ίδιας μέρας, όπως προβλέπεται στην πράξη συναινετικής λύσης του γάμου τους και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής του τέκνου. 

Ο γιατρός συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Κατερίνης, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του. 

Ο ίδιος, μέσω του συνηγόρου του, ισχυρίστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι είναι αθώος και ότι όλα αυτά έχουν σκηνοθετηθεί από την πρώην σύζυγό του, με την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια. 

Οι δικαστικές αρχές αναμένουν ακόμα τα αποτελέσματα της παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης και το πόρισμα του παιδοψυχολόγου, που εξέτασε το κοριτσάκι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top