Λάρισα: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα»

Τι λέει η μητέρα της 4χρονης που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα της

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 47χρονου γιατρού στη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του. 

Όλα ξεκίνησαν από μια ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενός ιδιοκτήτη παιδότοπου σε χωριό της Πιερίας. Ο άνδρας, ο οποίος δεν ήθελε να πει το όνομά του, υποστήριξε πως ένας άνδρας βρισκόταν πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του με το κοριτσάκι και ασελγούσε σε βάρος του. 

Λάρισα: Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια της κόρης του

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το 4χρονο κοριτσάκι έχει περιγράψει στις αρχές σεξουαλικές πράξεις. Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δεν αποδεικνύουν βιασμό, όμως σύμφωνα με της αρχές μπορεί να έχουν γίνει άλλες σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες δεν μπορούν να ανιχνευτούν. 

Λάρισα: «Όλο το σκηνικό έχει στηθεί από τη μητέρα του παιδιού»

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται βιολογικό υλικό που έχει ληφθεί από το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης, ο 47χρονος έχει ποινικό παρελθόν, αφού στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα μεταξύ του ίδιου και της πρώην συζύγου του εκκρεμούν τουλάχιστον 15 μηνύσεις. 

Λάρισα: «Το παιδί δεν τα βγάζει από το μυαλό του»

Η μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως… δεν έπεσε από τα σύννεφα με αυτά που έμαθε για τον πρώην σύζυγό της. 

Λάρισα: Γιατρός συνελήφθη για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

«Το παιδί δεν μπορεί να τα φαντάστηκε όλα αυτά, να τα έβγαλε από το μυαλό του. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, είχε περίεργη συμπεριφορά, δεν είχε σώας τας φρένας. Πάρα πολλές φορές του είχα πει να μη βάζει το παιδί στο κάθισμα του συνοδηγού. Ερχόταν στο σπίτι μου και φώναζε. Θέλω να μείνει στη φυλακή», είπε. 

«Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου και θα προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να το κάνω αυτό. Πιστεύω το παιδί μου. Το παιδί τώρα βρίσκεται μαζί μου και είναι ασφαλές. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη», πρόσθεσε και ζήτησε να μην δημοσιευτεί κανένα στοιχείο της δικογραφίας. 

Λάρισα: «Είναι όλα σκηνοθετημένα από την πρώην σύζυγό μου»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, μιλώντας στην εκπομπή επιμένει πως όλα είναι σκηνοθετημένα από την πρώην σύζυγό του. 

Αυτό που αναρωτιέται είναι γιατί ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι τον είδε να ασελγεί στο παιδί του, δεν έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα που βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης υποστηρίζει πως το πρόβλημα είναι η επιμέλεια του παιδιού, ζήτημα για το οποίο κάθε φορά υπάρχουν καβγάδες που καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. 

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου είπε επίσης πως υπάρχει περιστατικό που πήγε να αφήσει το παιδί και του επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες, συγγενείς της πρώην σύζυγός του, αλλά και ο νυν σύντροφός της. 

Αυτό που αναμένει τώρα η πλευρά του πατέρα είναι η παιδοψυχιατρική εκτίμηση του παιδιού, για να διαπιστωθεί αν είναι καθοδηγούμενο ή όχιαλλά και τα αποτελέσματα των αναλύσεων του βιολογικού υλικού που ελήφθη από το αυτοκίνητο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top