Αποκάλυψη STAR: Ο ρόλος της «οδηγού» της τρομοκρατικής οργάνωσης

Τι ισχυρίστηκε η γυναίκα της παρέας των τρομοκρατών

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Σε μια αποκάλυψη που αφορά τη γυναίκα της παρέας των τρομοκρατών προχώρησε το STAR κι ο Αλέξανδρος Γύγος. Η «οδηγός» των τρομοκρατών, η οποία προφυλακίστηκε, κατά την απολογία της, επέμεινε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη της οργάνωσης, ούτε είχε καμία επαφή με κάποιον από τους τέσσερις έγκλειστους των φυλακών. Μάλιστα, όχι μόνο δεν είχε επαφές, αλλά δεν τους γνώριζε.

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προσωρινά κρατούμενοι οι 6 συλληφθέντες

Αναφορικά με το αν ήταν η οδηγός των τρομοκρατών τουλάχιστον στην περίπτωση των Πετραλώνων σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε: «Ο φίλος και γείτονας μου, μου ζήτησε να κάνω μια εξυπηρέτηση και να πάω με το αυτοκίνητο μου, έναν άνδρα κάπου. Δεν τον γνώριζα και δεν ήξερα το παραμικρό, για το τι θα έκανε. Δεν μου έδωσε κανείς χρήματα για να εξυπηρετήσω τον άνθρωπο, που δεν είχα ιδέα τι θα έκανε. Δεν γνώριζα και δε ρώτησα τι είχε σκοπό να κάνει εκεί. Βρέθηκα σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο»,

Προσωπικά ζητήματα που δεν σχετίζονται με τις κατηγορίες

Παράλληλα, σχετικά με τις επικοινωνίες με τον γείτονα της και φίλο της, υποστήριξε ότι αφορούσαν προσωπικά ζητήματα που δεν σχετίζονται με τις κατηγορίες. 

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Oλοκληρώθηκαν οι απολογίες των 6 κατηγορουμένων

Υπενθυμίζεται ότι οι 6 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», στην οποία αποδίδονται τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους. Οι συλληφθέντες, μεταξύ αυτών και οι δύο πυροτεχνουργοί των Ενόπλων Δυνάμεων, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας κι εισαγγελέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top