«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Oλοκληρώθηκαν οι απολογίες των 6 κατηγορουμένων

Ανάμεσά τους δύο στρατιωτικοί και μία γυναίκα

Το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για τις απολογίες των έξι κατηγορουμένων της «Σύμπραξης Εκδίκησης»

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι κατηγορούμενοι για πέντε τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα μας. 

Η απολογία των έξι κατηγορούμενων έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται Εισαγγελέας και ανακριτής να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή τους. Πιθανή είναι η προφυλάκισή τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για  σειρά τρομοκρατικών πράξεων της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης»/ Eurokinissi Κώστας Τζούμας

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για σειρά τρομοκρατικών πράξεων της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης»/ Eurokinissi Κώστας Τζούμας

Μεταξύ των έξι σήμερα, ήταν οι δυο στρατιωτικοί που φέρεται να εξασφάλιζαν τις εκρηκτικές ύλες στην οργάνωση, αλλά και η μοναδική γυναίκα που έχει συλληφθεί, η οποία έμενε στο Ψυχικό, εργαζόταν ως σεκιούριτι  και φαίνεται να συμμετείχε στην τοποθέτηση των εκρηκτικών ως οδηγός. 

Στην περίπτωση των Πετραλώνων φέρεται να ήταν εκείνη που οδηγούσε και μετέφερε τα άλλα δυο μέλη της οργάνωσης, τα οποία τοποθέτησαν τη βόμβα στην τράπεζα.

Πετράλωνα: Ντοκουμέντο STAR - Η στιγμή που οι τρομοκράτες τοποθετούν βόμβα

Oι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν έξι βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πέντε πλημμεληματικού βαθμού, που αφορούν στη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top