Αγία Βαρβάρα: Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η πεθερά του θύματος

Αρνείται κάθε εμπλοκή της στο έγκλημα

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του εγκλήματος της Αγίας Βαρβάρας, με την πεθερά του θύματος να επιθυμεί να αφεθεί ελεύθερη. Η γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή στη δολοφονία, πρόκειται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου», λέει ο πεθερός

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Star, Αλέξανδρου Γύγου, την ώρα που η πεθερά του θύματος κάνει σαφή την θέλησή της να αφεθεί ελέυθερη, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της προσπάθησαν να τα ρίξουν όλα στο θύμα για να καλύψουν ο ένας τον άλλο. 

Εξελίξεις στην υπόθεση της Αγίας Βαρβάρας.

Αγία Βαρβάρα; Η απολογία του 69χρονου

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προκαλέσει εντύπωσεις και όσα είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και δεν μπορούσε να αντιδράσει και να κρυφτεί πουθενά. 

Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο πεθερός - «Μετάνιωσα, ήμουν εν θερμώ»

«Δεν μπορούσε ούτε να φύγει προς τα πίσω, ούτε προλάβαινε να βάλει το κλειδί στην πόρτα. Πάνω στην αναστάτωσή μου θυμάμαι που στόχευσα το θύμα. Σκεφτόμουν μόνο τα λόγια του «είστε πεθαμένοι» που τα είπε πέντε φορές. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν», είπε χαρακτηριστικά με την πεθερά του θύματος να χαρακτηρίζει τον γαμπρό της ως τον «Χίτλερ» του σπιτιού. 

Θέλει να αφεθεί ελεύθερη η πεθερά του θύματος της Αγίας Βαρβάρας.

«Αν δεν τον σκότωνε ο σύζυγός μου, θα το έκανε ο εγγονός μας», πρόσθεσε η ίδια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top