Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου», λέει ο πεθερός

Τι υποστήριξε στην απολογία του για τη δολοφονία του γαμπρού του

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο πεθερός και η πεθερά του άτυχου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα.  Κατά την επτάωρη απολογία τους περιέγραψαν αναλυτικά στον δικαστικό λειτουργό τι συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα ο κατηγορούμενος πεθερός ζήτησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα συγγνώμη από τα εγγόνια του. 

Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο πεθερός - «Μετάνιωσα, ήμουν εν θερμώ»

Με μία συγγνώμη προς τα εγγόνια του, ο πεθερός που κατηγορείται για τη δολοφονία του γαμπρού του, ξεκίνησε την απολογία του.  Για τέσσερις ώρες περιέγραφε στον ανακριτή πώς ξεκίνησε ο καυγάς που κατέληξε στο φονικό το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.  

Αγία Βαρβάρα: «Προμελετημένη η δολοφονία του γαμπρού μου. Έστησε καρτέρι»

Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα τον χρόνο δε θα το έκανα.

Αγία Βαρβάρα: Τι είπε στην απολογία του ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του

Συγγνώμη από τα εγγόνια του ζήτησε ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε "θα σε αφανίσω,, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος." Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία», ισχυρίστηκε ο 69χρονος στην απολογία του.

Αγία Βαρβάρα: «Μη μιλάς σε πεθαμένους» - Η φράση που οδήγησε στο φονικό

Αγία Βαρβάρα: «Δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα»

Ο πεθερός ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και ότι την καραμπίνα την έφερε από το χωριό, για να μην του την κλέψουν.  

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στις κακές σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό του και την κόρη του, οι οποίες τους είχαν οδηγήσει να αλληλομηνυθούν τέσσερις φορές μέσα σε έναν χρόνο. 

«Ο Τρύφωνας είχε περίεργη συμπεριφορά προς τα παιδιά, τα θώπευε. Βλέπαμε και τα εγγόνια μας να φοβούνται τον πατέρα τους», φέρεται να υποστήριξε.

Η κηδεία του άτυχου γιατρού θα γίνει την Παρασκευή στο Γ' Νεκροταφείο.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top