Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο πεθερός - «Μετάνιωσα, ήμουν εν θερμώ»

Προφυλακίστηκε μαζί με τη σύζυγό του για τη δολοφονία του γαμπρού τους

Τι είπε για το έγκλημα η αδελφή του θύματος / Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους ο 69χρονος που πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και η σύζυγός του που κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Αγία Βαρβάρα: «Προμελετημένη η δολοφονία του γαμπρού μου. Έστησε καρτέρι»

Το ζευγάρι οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για την εν ψυχρώ εκτέλεση του γιατρού που είχε παντρευτεί την κόρη τους. Ο κατηγορούμενος fφέρεται να υποστήριξε ότι μετάνιωσε για την πράξη του, ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και ότι έπραξε εν βρασμώ, επειδή το θύμα του μίλησε άσχημα.

«Μετάνιωσα, ήμουν εν θερμώ»

Μετά τις απολογίες τους, ο ανακριτής έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστούν μέχρι τη δίκη.

Σε βάρος του 69χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη σύζυγό του που φέρεται να τον προέτρεψε στο έγκλημα, φωνάζοντας του «Ρίξτου, ρίξτου», ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψή του είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον γιατρό γιατί φερόταν άσχημα στην κόρη του. Ωστόσο ο γιος του δράστη, αστυνομικός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση χθες, φέρεται να μην επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Τους ισχυρισμούς του διαψεύδουν και άλλα μέλη της οικογένειας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top