Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση – To έβαλαν σε ψυγείο

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Τη μητέρα που πέντε μηνών εμβρύου, που βρέθηκε, χθες, πεταμένο σε αποχέτευση πολυκατοικίας στην οδό Σόλωνος αναζητά η αστυνομία. 

Το έμβρυο εντοπίστηκε από υπάλληλο συνεργείου αποφράξεων στο αποχετευτικό σύστημα πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία ιατρικής εθελοντικής οργάνωσης. 

Σόλωνος: 5 μηνών το έμβρυο στην αποχέτευση - Τι ερευνούν οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος εντόπισε με ειδική κάμερα το έμβρυο και το μετέφερε στα γραφεία της ΜΚΟ, όπου ενημέρωσε τους υπεύθυνους. Εκείνοι το τοποθέτησαν σε ένα ψυγείο, μέχρι να ειδοποιήσουν τον ιατροδικαστή. Στη συνέχεια ο υπάλληλος, όταν ενημέρωσε τον επικεφαλής της επιχείρησης που εργάζεται για ό,τι συνέβη, πήγε και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία. 

Αδιανόητο εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους υπεύθυνους της ΜΚΟ και σε ερώτησή τους γιατί δεν ειδοποίησαν τις αρχές, απάντησαν πως σκόπευαν να ενημερώσουν σήμερα το πρωί ιατροδικαστή. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί μίλησαν με τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο των γραφείων, αλλά και με τη γυναικολόγο που βλέπει εθελοντικά γυναίκες, η οποία και ανέφερε πως δεν είχε εξετάσει κάποια γυναίκα να έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. 

Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη λίστα με τα ονόματα των γυναικών που είχαν επισκεφτεί τον χώρο το τελευταίο διάστημα. 

Αυτό που εκτιμούν είναι ότι κάποια από τις γυναίκες γέννησε μέσα στην τουαλέτα και μετά έφυγε. 

Ήδη έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας και σήμερα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή, αλλά και μια σειρά εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί ποια είναι η μητέρα αλλά και πριν από πόσες ημέρες συνέβη το ανατριχιαστικό περιστατικό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top