Τρίκαλα: «Τον είχε περιορισμένο» - Νέα στοιχεία για τον πατροκτόνο

Τι είπε η αδελφή του θύματος για την οικογενειακή τραγωδία

Τι είπε η αδελφή και ο γαμπρός του θύματος στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέες πληροφορίες για την πατροκτονία στα Τρίκαλα έρχονται στο «φως». Πατέρας και γιος φέρεται να είχαν συχνά εντάσεις, ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία. Αφορμή των καβγάδων φαίνεται πως ήταν ο χαρακτήρας του πατέρα. Σύμφωνα με την αδελφή του, ήταν καταπιεστικός και μείωνε το παιδί του.

Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Ο 46χρονος σκότωσε τον πατέρα του με φρικτό τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο: τον αποκεφάλισε και επιχείρησε να τον διαμελίσει, κόβοντάς του τα χέρια. 

Τρίκαλα: «Ελάτε τον σκότωσα» είπε ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του

Το έγκλημα διεπράχθη εντός της οικογενειακής επιχείρησής τους, όπου έμεναν συχνά, μετά τον θάνατο της μητέρας. Δύο ημέρες μετά, ο δράστης κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του. Στη συνέχεια, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο. 

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφονός είπε ότι πριν προβεί στο έγκλημα είχε διαπληκτιστεί έντονα με τον πατέρα του. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, με σοβαρό τραύμα στον αυχένα.

Πατροκτόνος Τρίκαλα

Τρίκαλα: «Ήταν καλό παιδί, ο πατέρας του τον είχε περιορισμένο»

Μάρτυρες αναφέρουν ότι τριβές στη σχέση τους άρχισαν να εμφανίζονται μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη πριν από έξι μήνες. 

Η αδελφή του θύματος, μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό, περιέγραψε το προφίλ του πατροκτόνου, αλλά και τη σχέση που είχε με τον πατέρα του όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως είπε ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί, πρόθυμο να τους βοηθήσει όλους. Ωστόσο, είχε προστριβές με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν «καταπιεστικός» και τον είχε περιορισμένο. Η σχέση τους άρχισε να περνάει μεγαλύτερη κρίση, όταν «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του δράστη, που ήταν και το μοναδικό του στήριγμα.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο ανιψιός μου σκότωσε τον αδελφό μου... Αυτό το παιδί ήταν πολύ καταπιεσμένο, τον έκανε σε μεγάλη ηλικία και ήταν υπερποστατευτικός... Μετά τον θάνατο της μητέρας του τα έχασε, μάλλον... Τόσο μίσος έκρυβε;», δήλωσε η αδελφή του θύματος με δάκρυα στα μάτια, συντετριμμένη από την οικογενειακή τους τραγωδία.

Τρίκαλα: Σκότωσε τον πατέρα του και το ομολόγησε δύο ημέρες μετά

Από την πλευρά του, ο γαμπρός του θύματος μίλησε για τον ανιψιό του με τα καλύτερα λόγια. Όπως περιέγραψε, ήταν ένα πολύ καλό παιδί, που βοηθούσε τους πάντες. «Το παιδί μεγαλώνοντας, ήθελε να αναλάβει την επιχείρηση. Ο πατέρας του ήταν αντίθετος σε οτιδήποτε έλεγε το παιδί. Δεν τον άφηνε να πάρει πρωτοβουλίες», σημείωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top