Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Αποκάλυψε δύο μέρες μετά ότι αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Βίντεο Σκάι

Νέα φρικιαστικά στοιχεία για την πατροκτονία στα Τρίκαλα έρχονται στο «φως». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ΄ομολογίαν δράστης προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο, αφού αποκεφάλισε τον πατέρα του.

Τρίκαλα: «Ελάτε τον σκότωσα» είπε ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, ο 46χρονος γιος, αφού έκοψε το κεφάλι του πατέρα του και επιχείρησε να τον διαμελίσει, προσπάθησε να κόψει και το δικό του, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης, που τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε ότι δολοφόνησε τον πατέρα του, ισχυρίστηκε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πατροκτόνος Τρίκαλα

Τρίκαλα: Σκότωσε τον πατέρα του και το ομολόγησε δύο ημέρες μετά

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε την Κυριακή, όταν ο 46χρονος κάλεσε τις αρχές και τους είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του.

Οι άνδρες της αστυνομίας που έφτασαν στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούσαν θύμα και θύτης και όπου έγινε το έγκλημα, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε σκοτώσει τον πατέρα του δύο ημέρες πριν το αποκαλύψει. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και την είχε διακόψει. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει πει στην αστυνομία τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη, ωστόσο, φέρεται να ανέφερε ότι πριν τον σκοτώσει, διαπληκτίστηκαν έντονα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top