«Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»: Μαρτυρία από τη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

Υπάλληλος περιγράφει τι έγινε στα γραφεία της εταιρείας

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες από το θρίλερ που εκτυλίχθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα, με έναν Αιγύπτιο πρώην εργαζόμενο να μπαίνει στο κτίριο και να σκοτώνει εν ψυχρώ τρεις ανθρώπους και ύστερα εκείνος να αυτοκτονεί στο υπόγειο του κτιρίου.

Γλυφάδα: Τρεις νεκροί στη ναυτιλιακή- Αυτοκτόνησε και ο δράστης

Υπάλληλοι της εταιρείας μίλησαν στους δημοσιογράφους και περίγραψαν καρέ καρέ τις στιγμές που έζησαν. 

«Ήμασταν στα γραφεία μας κανονικά, δουλεύαμε όταν ακούσαμε πυροβολισμούς. Δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον πρώτο όροφο και αυτό που έγινε ήταν στον δεύτερο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Γιατί φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς, μόνο τα αφεντικά. Και χτύπησε στοχευμένα αυτούς.

Χτύπησε δυο αφεντικά και έναν υπάλληλο, ο οποίος πήγε να τον ηρεμήσει, να του πάρει το όπλο, τον πλησίασε πολύ και τον πυροβόλησε και αυτόν. Μπήκε με μία κοντόκανη καραμπίνα. Εγώ τον είδα πάρα πολύ λίγο γιατί έκλεισα την πόρτα επειδή φοβόμουνα. Εγώ δεν έκανα τίποτα, καθόμουνα στον όροφό μου κάτω από το γραφείο και περίμενα να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Μετά μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν έξω».

Ο Αιγύπτιος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής. Αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις έξω από τη ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα όπου πρώην εργαζόμενος εισέβαλε και πυροβόλησε τρεις ανθρώπους/ Eurokinissi Παναγόπουλος Γιάννης
 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top