Προφυλακίζεται το πρώην στέλεχος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς»

Για την κατοχή όπλων - ναρκωτικών    

Προφυλακίζεται το πρώην ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, μετά  τη σύλληψή του μαζί με άλλα τρία άτομα για κατοχή «οπλοστασίου».  

Συνελήφθη πρώην στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς - Οι σχέσεις με Greek Mafia

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.  Πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές όπου θα εκτίσει το σύνολο της ποινής των δύο ετών και του ενός μήνα, δεδομένου ποινικής της «προϊστορίας» που είχε    

Ο καταδικασθείς υποστήριξε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ότι «η έρευνα που έγινε, πραγματοποιήθηκε σε χώρο, που δεν είναι η οικία μου αποδεικνύεται από το μισθωτήριο» αλλά και ότι επέλεξε να προστατέψει τη σύζυγό του, απομακρυνόμενος από το σπίτι. 

Ο κατηγορούμενος διέμενε σε άλλο χώρο καθώς «είχε φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι επειδή φοβόταν για σωματική του ακεραιότητα» καθώς δημοσιεύματα έλεγαν ότι θα είναι το επόμενο θύμα στο πόλεμο της Greek mafia» ανέφερε ο συνήγορός του Γ. Καρκανιάς. 

Αυτός είναι ο εκτελεστής της Greek Mafia – Έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Ακόμη, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο πιστόλι το είχε αγοράσει η έγκυος σύντροφος του από την Ομόνοια για λόγους αυτοπροστασίας κάτι με το οποίο ο ίδιος διαφωνούσε. «Βρήκε κάποιον στην Ομόνοια, του έδωσε λεφτά» ανέφερε.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top