Δολοφονία Γιαλιά: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο απoκαλύπτει το Star 

Ξέσπασε κόντρα της οικογένειας με τη «σύντροφο» - Η δήλωση Κούγια

Το Star φέρνει στο φως βίντεο - ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν οι εκτελεστές γαζώσουν και πυρπολήσουν το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά. Ο επιχειρηματίας όπως αποκαλύπτει η τελευταία σύντροφός του δεν φοβόταν και είχε μόνο έναν άνδρα στην ασφάλεια, ο οποίος την ημέρα της τραγωδίας έσπευσε στο σημείο και φέρεται αν είναι αυτός που ακούγεται να σπαράζει ζητώντας να πέσει στις φλόγες για να τον σώσει.

Δολοφονία Γιαλιά: «Ψάχνουν» τις διαφορές του θύματος   

Τα συμπεράσματα στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικές αρχές έως αυτή την ώρα, όπως μετέδωσε η αστυνομική συντάκτρια Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι πως δεν πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. 

Δολοφονία Γιαλιά: Το βίντεο - ντοκουμέντο

Δολοφονία Γιαλιά: Το βίντεο - ντοκουμέντο 

Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται σε ιδιωτική διαφορά, είτε από επαγγελματική δοσοληψία είτε από διαφορά με πρόσωπο από το στενό του κύκλο. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ξεψαχνίζει τα επαγγελματικά του. 

 

Στην Αλβανία το «κλειδί» της δολοφονίας;   

Δεν αποκλείεται όμως το «κλειδί» της εκτέλεσης να βρίσκεται στην Αλβανία και όλα ερευνώνται. 

Δολοφονία Γιαλιά: Ψάχνουν στην Αλβανία το κλειδί της δολοφονίας

Δολοφονία Γιαλιά: Ψάχνουν στην Αλβανία το κλειδί της δολοφονίας 

Ο επιχειρηματίας φοβόταν και μάλιστα πολύ περισσότερο μετά τον φόνο της πρώην συζύγου του. Στη συνέχεια άρχισε να «χαλαρώνει», να μην οδηγεί το θωρακισμένο όχημα και να μη ζητά να τον ακολουθεί ο άνδρας από την ασφάλειά του.

Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του πριν 6 χρόνια

Πριν από λίγο όμως, τα παιδιά του επιχειρηματία Γιαλιά έδωσαν εντολή στον Αλέξη Κούγια να στραφεί εναντίον μιας γυναίκας, η οποία εμφανίζεται ως «σύντροφός» του με μια «πύρινη» ανακοίνωση.

Η δήλωση Κούγια για τη σύντροφο Γιαλιά  

Η ανακοίνωση Κούγια εκ μέρους της οικογένειας του Χρ. Γιαλιά κατά της συντρόφου του

Η ανακοίνωση Κούγια εκ μέρους της οικογένειας του Χρ. Γιαλιά κατά της συντρόφου του 

Στη δήλωσή του συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας αναφέρει:  

«Εντολή των τριών παιδιών του Χρήστου Γιαλιά και της συντρόφου του, με την οποία απέκτησε το 4ο παιδί του, την 4χρονη κόρη του, προς τον κ. Κούγια είναι να στραφεί άμεσα εναντίον μίας Αλβανίδας, η οποία εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές ως δήθεν σύντροφος επί δύο χρόνια του αείμνηστου Γιαλιά και να την μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση όλων των νόμιμων απογόνων του και να την ενάγει, καταθέτοντας αγωγή για αποζημίωση των νόμιμων συγγενών του, λόγω αυτής της καθημερινής προσβολής της μνήμης του.

Όλα όσα αναφέρει, σύμφωνα με τους συγγενείς του αείμνηστου Γιαλιά, η δήθεν καθημερινή σύντροφός του είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας της. Οι κωμικού περιεχομένου εμφανίσεις της, με τους λυγμούς, τις λιποθυμίες και τις τάσεις αυτοκτονίας έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής στους συγγενείς του αείμνηστου θύματος και με την αμέσως επόμενη κίνησή της, ειδικά αν τολμήσει να αναφερθεί στα παιδιά του θύματος, θα ενεργοποιηθεί σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Χρήστος Γιαλιάς μαζί με τα παιδιά του και την μητέρα της 4χρονης κόρης του εργαζόντουσαν από 15 έως 20 ώρες καθημερινά στον ίδιο χώρο, στον οποίο ουδέποτε είχε εμφανιστεί η συγκεκριμένη  Αλβανίδα, δήθεν σύντροφος του αείμνηστου Χρήστου Γιαλιά και πιθανότατα το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν στο προσωπικό του περιβάλλον, χωρίς καμία άλλη κοινωνική συμμετοχή. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις δημιουργούν υποψίες στην οικογένεια για το τί ακριβώς έχει συμβεί και θα ζητήσουν από την ΥΔΕΖΗ να διερευνήσει πολύ σοβαρά το κοινωνικό της περιβάλλον, ώστε να διερευνηθεί κάθε πτυχή, με απόλυτο στόχο τη διαλεύκανση του εγκλήματος και την αποκάλυψη των δραστών». 
 

Βρέθηκαν όπλα και 10.000 ευρώ στο σπίτι του 59χρονου

 Όπλα και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά, όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Star Παναγιώτης Μπούσιος από τη  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Βρέθηκαν όπλα και χρήματα στο σπίτι του Χρ. Γιαλιά

Βρέθηκαν όπλα και χρήματα στο σπίτι του Χρ. Γιαλιά 

Όπως ανέφερε,  ο επιχειρηματίας είχε να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό δικαστήριο σε λίγες ημέρες, για έκδοση εικονικών τιμολογίων   

Μάνδρα: Βίντεο - ντοκουμέντο με τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία Γιαλιά 

Όσον αφορά τα όπλα που βρέθηκαν, δε φαίνεται να είχαν άδεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top