Δολοφονία Γιαλιά: «Ψάχνουν» τις διαφορές του θύματος      

Δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ τις καταθέσεις για μοτοσικλέτες και Ι

Στην υπόθεση της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής η Ελληνική Αστυνομία τις μαρτυρίες για μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα που εθεάθησαν αμέσως μετά το περιστατικό. Από τον δρόμο, όπου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, δεν έχουν διαπιστώσει την κίνηση μοτοσικλέτας, άρα δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι όντως υπήρξε.

Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του πριν 6 χρόνια

Οι καταθέσεις που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα πάντως δεν προσφέρουν κάτι ουσιώδες, παρότι εκτιμάται ότι πρόκειται για υπόθεση στην οποία θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία από μαρτυρίες παρά από ευρήματα. 

Σε επίπεδο ερευνών θεωρείται πολύ δύσκολο να υπάρξουν ευρήματα και λόγω του σημείου όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση, αλλά και λόγω της πυρκαγιάς στο αυτοκίνητο. 

Μάνδρα: Εκτέλεση του επιχειρηματία Γιαλιά – Η σορός βρέθηκε σε καμένο ΙΧ  

Από την Δίωξη Ναρκωτικών δεν έχουν επίσης μέχρι στιγμής, όπως υποστήριξαν αλβανικά ΜΜΕ, επιβεβαιώσει τη σχέση του θύματος με τον «Θύμιο» που δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός 60χρονος άνδρας που πυροβόλησαν στο στήθος

Καταθέσεις από τα πιο στενά μέλη της οικογένειάς του θα πάρουν καταθέσεις μετά την κηδεία, αλλά η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι δεν συζητούσε μαζί τους θέματα της δουλειάς του.

Υπόθεση Χρήστου Γιαλιά: Θα κληθεί να καταθέσει ο πρώην συνέταιρός του

Υπόθεση Χρήστου Γιαλιά: Θα κληθεί να καταθέσει ο πρώην συνέταιρός του  

Όσον αφορά την οικονομική διαφορά, υπόθεση την οποία το θύμα κέρδισε δικαστικά, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ο πρώην συνέταιρός του, όπως και κάθε άλλο άτομο με το οποίο ενδέχεται να είχε οικονομικές διαφορές, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.  

Προκειμένου να καταθέσουν θα κληθούν και άλλα άτομα του οικογενειακού και ευρύτερου περιβάλλοντος του θύματος.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top