Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του πριν 6 χρόνια

Τι είχε δηλώσει συντετριμμένος στο Star o επιχειρηματίας

Η οικογένεια του Χρήστου Γιαλιά, o οποίος δολοφονήθηκε χθες στη Μάνδρα, είχε βιώσει άλλη μία τραγωδία. 6 χρόνια πριν, η πρώτη σύζυγος του είχε δολοφονηθεί  την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της. Ο Χρήστος Γιαλιάς είχε μιλήσει στο Star, λίγες ώρες μετά το έγκλημα ζητώντας να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες.

Μάνδρα: Εκτέλεση του επιχειρηματία Γιαλιά – Η σορός βρέθηκε σε καμένο ΙΧ

Η πρώτη σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά και μητέρα των τριών παιδιών του, δολοφονήθηκε την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της στη Μανδρα μετά από διασκέδαση. Ήταν 24 Μαΐου 2018.

Μάνδρα: "Μαφιόζικη εκτέλεση" η δολοφονία της 51χρονης

Οι δράστες της είχαν στήσει καρτέρι τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της. Την πυροβόλησαν δύο φορές από κοντινή απόσταση στο πρόσωπο.   Ο Χρήστος Γιαλιάς,ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο σημείο της τραγωδίας. Αν και το ζευγάρι είχε χωρίσει, διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις. Ο επιχειρηματίας ήταν σοκαρισμένος και ζητούσε μιλώντας στο Star να βρεθούν οι ένοχοι.

 

Τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του 

«Θα ψάξει η αστυνομία… Όλα… Έχω εμπιστοσύνη εκεί, θα την βγάλει την υπόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρουμε και εμείς τι είναι, γιατί άμα ήξερα δε θα είχα κάνει κάτι;» είχε δηλώσει στο Star, σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο Χρήστος Γιαλιάς στις 24/5/2018.     

Τι είχε δηλώσει ο Χρήστος Γιαλιάς στο Star για τη δολοφονία της συζύγου του

Τι είχε δηλώσει ο Χρήστος Γιαλιάς στο Star για τη δολοφονία της συζύγου του  

Οι δύο δράστες  της δολοφονίας συλλαμβάνονται επτά μήνες μετά. Ήταν δύο Έλληνες και κίνητρο τους ήταν η ληστεία. Πίστευαν ότι η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά είχε πάνω της χρήματα. Αφού την πυροβόλησαν της άρπαξαν την τσάντα. Της είχαν στήσει ενέδρα όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα παρακολουθούσαν κάθε κίνησή της, έχοντας τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητό της!    

Συντετριμμένη η σύντροφος και τα παιδιά του επιχειρηματία 

Έξι χρόνια μετά, στην ίδια περιοχή, τη Μάνδρα, ο Χρήστος Γιαλιάς δολοφονείται. Η είδηση «πάγωσε» την σύντροφό του αλλά και τα παιδιά του.

Η σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά

Η σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά 

Ο επιχειρηματίας είχε αδυναμία στην οικογένειά του και το έδειχνε με κάθε τρόπο. Στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ακούγεται να μιλά σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, δείχνοντας την αδυναμία που είχε στην Ελλάδα 

Με την εντυπωσιακή  σύντροφό του ταξίδευαν συχνά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εκείνη βρισκόταν δίπλα του να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Σήμερα βρίσκεται σε σοκ αδυνατώντας να πιστέψει ότι ο επιχειρηματίας έχει δολοφονηθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top