Μάνδρα: Βίντεο - ντοκουμέντο με τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία Γιαλιά 

Συγκλονίζουν οι σπαρακτικές κραυγές φίλου του θύματος 

Δολοφονία Χρ. Γιαλιά στον Alpha: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς στο αυτοκίνητο  (Βίντεο εκπομπή TLIVE Alpha) 

Βίντεο – ντοκουμέντο για τη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα, το οποίο μετέδωσε η εκπομπή TLIVE του Alpha, καταγράφει τον πανικό που επικράτησε τις πρώτες στιγμές μετά την εκτέλεση με μαφιόζικο τρόπο και τη φωτιά σε αυτοκίνητο.  

 

Μάνδρα: Εκτέλεση του επιχειρηματία Γιαλιά – Η σορός βρέθηκε σε καμένο ΙΧ    

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να έχουν προσεγγίσει το φλεγόμενο όχημα, ενώ ακούγεται να αναρωτιέται με αγωνία κάποιος  «ο πατέρας μου πού είναι;». Συγκλονίζουν επίσης οι σπαρακτικές κραυγές φίλου του επιχειρηματία, ο οποίος ακολουθούσε το αυτοκίνητό του σε απόσταση 100 μέτρων.

Δολοφονία Χρ. Γιαλιά στη Μάνδρα: Μαζί ήμασταν δήλωσε φίλος του

Δολοφονία Χρ. Γιαλιά στη Μάνδρα: Μαζί ήμασταν δήλωσε φίλος του  

«Μαζί ήμασταν, μπροστά ήταν, στα 100 μέτρα ήμουν εγώ» λέει ο φίλος του. 

 

Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία εν κινήσει – Φοβόταν για τη ζωή του


Δολοφονία Χρ. Γιαλιά: Νέα Στοιχεία Συλλέγει Η Αστυνομία    

Η Αστυνομία έχει εντοπίσει στο σημείο της δολοφονίας 18 κάλυκες, ενώ στελέχη του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών βρέθηκαν και σήμερα εκεί από το πρωί και πραγματοποίησαν νέες έρευνες για να συλλέξουν στοιχεία με το φως της ημέρας.   

Παράλληλα, αναζητούν στοιχεία σε κάμερες της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Αικατερίνης  Μάνδρας, όπως και τα στίγματα κινητών τηλεφώνων. 

Μάνδρα: "Μαφιόζικη εκτέλεση" η δολοφονία της 51χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καλέσει από το πρωί για κατάθεση συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του Χρ. Γιαλιά, προκειμένου να ρίξουν φως σε μια καλά σχεδιασμένη και με μαφιόζικο τρόπο εκτελεσμένη δολοφονία.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top