Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία εν κινήσει – Φοβόταν για τη ζωή του

Τι ερευνά το Ανθρωποκτονιών

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά χθες το βράδυ στη Μάνδρα

Μάνδρα: Εκτέλεση επιχειρηματία – Η σορός βρέθηκε σε καμένο ΙΧ  

Ο γνωστός επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα φέρεται να φοβόταν για τη ζωή του. Γι’ αυτό άλλωστε είχε τοποθετήσει κάμερες γύρω από το σπίτι του, ενώ πολλές φορές κυκλοφορούσε με φρουρά. Άλλαζε επίσης τακτικά αυτοκίνητα, όμως στην αστυνομία δεν υπήρχε καταγγελία ότι κινδυνεύει. 

Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ένα επαγγελματικό χτύπημα. Οι δράστες του έστησαν ενέδρα 200 μέτρα από το σπίτι του και γάζωσαν το αυτοκίνητό του με καλάσνικοφ. Στη συνέχεια πέταξαν το όπλο μέσα στο αυτοκίνητο και του έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη τους. 

Ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα

Στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσικλέτα στα στενά της περιοχής, η οποία βρέθηκε αργότερα καμένη. 

Οι δράστες εκτέλεσαν τον επιχειρηματία με τουλάχιστον 15 σφαίρες, ενώ βρέθηκε κι ένας κάλυκας από εξοστρακισμό κοντά στο αυτοκίνητο. 

Μάνδρα: Ποιος ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς

Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιοκτήτης εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εμπορία κρεάτων με εκατοντάδες εργαζομένους. Υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας τριών ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΟ Τρικάλων, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού. 

Οι αρχές κάνουν λόγο για επαγγελματικό χτύπημα και αναζητούν τα κίνητρα της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά

Οι αρχές κάνουν λόγο για επαγγελματικό χτύπημα και αναζητούν τα κίνητρα της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά

Μάλιστα το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγός του στα σκαλιά του σπιτιού της στη Μάνδρα. Η γυναίκα επέστρεφε από το καζίνο Λουτρακίου, όπου φέρεται να είχε κερδίσει ένα μεγάλο ποσό. 

Τότε η αστυνομία είχε καταλήξει ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, ενώ είχαν συλληφθεί δύο αλλοδαποί.

Μάνδρα: Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται σε τέσσερις κατευθύνσεις. 

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών αναζητούν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή μία ώρα πριν τη δολοφονία του επιχειρηματία, αλλά και τις προηγούμενες μέρες για να διαπιστώσουν αν κάποιος τον παρακολουθούσε. 

Αναζητούν επίσης στίγματα κινητών τηλεφώνων που εξέπεμπαν από κεραίες της περιοχής πριν και μετά την εκτέλεση. 

Το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα

Το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία, για να διαπιστωθεί αν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και διαφορές, που ίσως να κρύβουν και το κίνητρο της δολοφονίας. 

Τέλος έχουν ξεκινήσει μια σειρά καταθέσεων από πρόσωπα που βρίσκονται στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, για να διαπιστώσουν άγνωστες πτυχές που θα ρίξουν φως στη μαφιόζικη εκτέλεσή του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top