Νέα στοιχεία για το Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης έμαθε κάτι που δεν έπρεπε»

«Ο κρεοπώλης δεν ήταν ζευγάρι με τη μητέρα μου», λέει η αδελφή του

Μεσολόγγι: Ίσως Ο Μπάμπης Έμαθε Κάτι Που Δεν Έπρεπε

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια σύνδεση ανάμεσα στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που φέρεται να λυμαίνεται τον κάμπο του Ευήνου. Ωστόσο και τα χρήματα που φέρεται να χρωστούσε ο κρεοπώλης στον 31χρονο δε φαίνεται λογικό να αποτελούν το κίνητρο της δολοφονίας του. 

Μεσολόγγι: «Μάλλον δε σχετίζεται η αρχαιοκαπηλία με τον φόνο του Μπάμπη»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εκτίμησε πως πιθανόν ο Μπάμπης να έμαθε κάτι άθελά του για τον κρεοπώλη που τον έβαλε σε κίνδυνο. 

Πιθανόν ο Μπάμπης Κούτσικος να έμαθε κάτι που δεν έπρεπε για τον κρεοπώλη και αυτό να τον σκότωσε

Πιθανόν ο Μπάμπης Κούτσικος να έμαθε κάτι που δεν έπρεπε για τον κρεοπώλη και αυτό να τον σκότωσε

Μεσολόγγι: Οι ύποπτες συναλλαγές του κρεοπώλη με τα λεφτά του Μπάμπη

«Πιθανόν, και αυτό είναι δικό μου σενάριο, ο Μπάμπης να είδε κάτι άθελά του, να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Να βρέθηκε δηλαδή στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ενδεχομένως να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκάλυπτε στις αρχές αυτό που έμαθε, αν δεν του επέστρεφε τα χρήματα που του δάνεισε και τότε εκείνος ή εκείνοι τους οποίους αφορούσε, αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση», είπε. 

Μπορεί ο Μπάμπης να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκαλύψει αυτό που έμαθε, αν δεν του έδινε πίσω τα χρήματα που του είχε δανείσει

Μπορεί ο Μπάμπης να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκαλύψει αυτό που έμαθε, αν δεν του έδινε πίσω τα χρήματα που του είχε δανείσει

«Φοβόμαστε κι εμείς ότι κινδυνεύουμε», λέει η αδελφή του

Στο ίδιο σενάριο συγκλίνει και η αδελφή του Μπάμπη, η οποία μίλησε στο Open. Σημείωσε ότι δεν πιστεύει πως σκότωσε ο κρεοπώλης τον αδελφό της γιατί δεν μπορούσε να του δώσει πίσω τα δανεικά. 

Μεσολόγγι: Νέες αποκαλύψεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην περιοχή

«Μάλλον ο Μπάμπης έμαθε κάτι και τον απείλησε ότι θα το αποκαλύψει αν δεν του δώσει τα χρήματα», είπε. 

Η αδελφή του 31χρονου διέψευσε τις φήμες που ακούστηκαν μετά τη δολοφονία του ότι δήθεν η μητέρα τους είχε δεσμό με τον κρεοπώλη, ή ότι ο αδελφός της ήταν τοκογλύφος. 

Στο Μεσολόγγι συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση της καραμπίνας του Μπάμπη

Στο Μεσολόγγι συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση της καραμπίνας του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Συνελήφθη άνδρας για αρχαιοκαπηλία - Η σχέση του με τον κρεοπώλη

«Υπάρχει ένας νεκρός, είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια πράγματα. Εμείς ζητάμε όποιος γνωρίζει αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα να το πει στις αρχές γιατί φοβόμαστε ότι όσο σκαλίζουμε την υπόθεση μπορεί να κινδυνεύουμε κι εμείς», είπε. 

Μεσολόγγι: Ψάχνουν την καραμπίνα του Μπάμπη

Από το πρωί της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας με ειδικά όργανα έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε ένα συγκεκριμένο σημείο  στον χείμαρρο της Αγριλιάς, που βρίσκεται στην περιοχή των Λυόμενων, και αναζητούν την καραμπίνα του Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: Το DNA ρίχνει «φως» - Υπήρξε πάλη μεταξύ Μπάμπη και κρεοπώλη;

Πρόκειται για έρευνες τόσο στην στεριά όσο και μέσα στα νερά του χειμάρρου, τα οποία σε ορισμένα σημεία είναι αρκετά βαθιά.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που συγκέντρωσαν υλικό από τις κάμερες, διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα δεκάλεπτο κενό, στο οποίο δεν έχουν καταγραφεί κινήσεις του κρεοπώλη. 

Σύμφωνα με τις κινήσεις του, που έχουν καταγραφεί από κάμερες της περιοχής, ο κατηγορούμενος κινήθηκε μετά τη δολοφονία προς την περιοχή Λυόμενα. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να διασχίσει την απόσταση από τη μία κάμερα στην οποία καταγράφηκε μέχρι την επόμενη είναι περίπου δύο λεπτά, ωστόσο ο κρεοπώλης την έκανε σε 12 λεπτά.

Μεσολόγγι: Δύο μυστηριώδεις θάνατοι στον βάλτο - Συνδέονται με τον Μπάμπη;

Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κανείς δεν ξέρει τι έκανε ο 50χρονος, ενώ η περιοχή έχει αρκετά σημεία στα οποία θα μπορούσε να πετάξει και να κρύψει κάτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top