Μεσολόγγι: Το DNA ρίχνει «φως» - Υπήρξε πάλη μεταξύ Μπάμπη και κρεοπώλη;

Βασικά στοιχεία από κινητό, στίγματα, γενετικό υλικό αναμένει η ανακρίτρια

Τα νέα στοιχεία από την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι- Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι. Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA από το σώμα, τα νύχια και τα ρούχα του 31χρονου θύματος αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. 

Μεσολόγγι: Δύο μυστηριώδεις θάνατοι στον βάλτο - Συνδέονται με τον Μπάμπη;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Καλαφάτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα δεν «έδειξε» κάτι, όμως αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο από την αστυνομία όσο και από την ανακρίτρια είναι η εξέταση DNA στα νύχια του Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για να πάει ο Μπάμπης στην παγίδα»

Αυτή η εξέταση είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς αν βρεθεί DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μετά από 18 ημέρες ερευνών/ ΙΝΤΙΜΕ

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μετά από 18 ημέρες ερευνών/ ΙΝΤΙΜΕ

Η ανακρίτρια τώρα περιμένει να παραλάβει τα βασικά στοιχεία της έρευνας: κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, προκειμένου βάσει αυτών να κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις στον κατηγορούμενο κρεοπώλη, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος.

Μεσολόγγι: Τι Δείχνουν Τα Στίγματα Των Κινητών - Video

Ο κατηγορούμενος άλλωστε, δεν έχει εξεταστεί για την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, καθώς το άψυχο σώμα του 31χρονου είχε ανευρεθεί, λίγο μετά το τέλος της απολογίας του. 

Ο 51χρονος κρεοπώλης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη/ ΙΝΤΙΜΕ

Ο 51χρονος κρεοπώλης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη/ ΙΝΤΙΜΕ

Τέλος, ο δημοσιογράφος απέκλεισε το ενδεχόμενο στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη να έψαχναν για θησαυρούς, λίρες ή αρχαία, καθώς το τμήμα αυτό ήταν θάλασσα και το 1980 είχαν γίνει διαδικασίες χωματοποιήσεων, με αποτέλεσμα να γίνουν γεωργικές εκτάσεις. Κάποια σημεία είναι βούρκοι όλο τον χρόνο, εξήγησε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top