Μεσολόγγι: Οι ύποπτες συναλλαγές του κρεοπώλη με τα λεφτά του Μπάμπη

«Μας λέει με τρόπο ότι τον “έφαγαν” άλλοι»

Οι έρευνες για τα κίνητρα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται. Οι αρχές έχουν βάσιμες ενδείξεις πως μέρος των χρημάτων που είχε δώσει ο 31χρονος στον κρεοπώλη, εκείνος τα έδινε σε άλλα πρόσωπα. 

Μεσολόγγι: Νέες αποκαλύψεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην περιοχή

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News οι αξιωματικοί που διενεργούν τις έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και άλλα πρόσωπα μέσω του κρεοπώλη έλαβαν χρήματα του Μπάμπη, τα οποία είτε αδυνατούσαν να επιστρέψουν, είτε αρνούνταν να το πράξουν. 

Ο κρεοπώλης πιθανόν να έδινε τα χρήματα που έπαιρνε από τον Μπάμπη σε τρίτα πρόσωπα

Ο κρεοπώλης πιθανόν να έδινε τα χρήματα που έπαιρνε από τον Μπάμπη σε τρίτα πρόσωπα

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, τότε μπορεί να έχει βάση ο ισχυρισμός του κρεοπώλη ότι είχε δανειστεί 1.000 ευρώ από τον 31χρονο τον περασμένο Σεπτέμβριο και ότι του είχε επιστρέψει και τις 7.500 ευρώ, που ισχυρίζεται ότι είχε δανειστεί, 6.500 μετά τον Δεκαπενταύγουστο και 1.000 ευρώ μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Μεσολόγγι: Το DNA ρίχνει «φως» - Υπήρξε πάλη μεταξύ Μπάμπη και κρεοπώλη;

Πάντως ο ίδιος ο Μπάμπης είχε πει στη μητέρα του ότι είχε δανείσει στον κρεοπώλη 17.000 ευρώ και δεν του τα επέστρεφε. 

Ο Μπάμπης Κούτσικος είχε πει στη μητέρα του ότι ο κρεοπώλης είχε δανειστεί από αυτόν 17.000 ευρώ, κάτι που ο 51χρονος δεν παραδέχεται

Ο Μπάμπης Κούτσικος είχε πει στη μητέρα του ότι ο κρεοπώλης είχε δανειστεί από αυτόν 17.000 ευρώ, κάτι που ο 51χρονος δεν παραδέχεται

Ο 51χρονος συνεχίζει να αρνείται τα πάντα, παρά τις πολύωρες και πιεστικές ανακρίσεις. Αξιωματικός της ασφάλειας Μεσολογγίου μάλιστα είπε στη Real News πως «συμπεριφέρεται σαν να μας λέει πως “εγώ ήμουν το δόλωμα, απλώς τον παγίδεψα, άλλοι τον έφαγαν”, χωρίς όμως να μας το πει από φόβο για την ζωή του».

Μεσολόγγι: Τα στίγματα των κινητών θα δώσουν πολλές απαντήσεις

Αναπάντητο παραμένει τέλος το πού ξόδευε ο 51χρονος τα χρήματα που δανειζόταν και δεν μπορούσε να τα επιστρέψει στον Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: Κύκλωμα αρχαιοκάπηλων πίσω από τη δολοφονία του 31χρονου;

Η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου αποτελεί ένα θρίλερ με οσμή αρχαιοκαπηλίας. 

Η δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου έχει έντονη οσμή αρχαιοκαπηλίας

Η δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου έχει έντονη οσμή αρχαιοκαπηλίας

Πριν από τρεις μέρες συνελήφθη στο Μεσολόγγι 36χρονος για αρχαιοκαπηλία, ο οποίος φέρεται να έκανε λαθροανασκαφές στο σημείο, όπου βρέθηκε για έντεκα λεπτά ο κρεοπώλης, αφότου δολοφόνησε τον 31χρονο το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. 

Μεσολόγγι: Συνελήφθη άνδρας για αρχαιοκαπηλία - Η σχέση του με τον κρεοπώλη

Το συγκεκριμένο άτομο ήταν γνωστός τόσο του Μπάμπη, όσο και του κρεοπώλη και εκτιμάται ότι γνωρίζει πολλά για την υπόθεση, αφού ο 51χρονος στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι ο Μπάμπης έψαχνε για θησαυρούς και λίρες με δύο ακόμα άτομα.

Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε πως στις 3 Ιανουαρίου, είχε πάρει την Υπηρεσία Αρχαιοτήτων της Λευκάδας και είχε ενημερώσει πως έχει αυτές τις αρχαιότητες. Στις 5 Ιανουαρίου μάλιστα έφτασε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών ζητώντας να δώσει τις αρχαιότητες και να πάρει τα εύρετρα.

Μεσολόγγι: Δύο μυστηριώδεις θάνατοι στον βάλτο - Συνδέονται με τον Μπάμπη;

Όμως, σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ», μια καταγγελία στο τμήμα Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στη σύλληψή του. 

Η σύλληψη ενός κοινού γνωστού του Μπάμπη και του κρεοπώλη για αρχαιοκαπηλεία μπορεί να οδηγήσει σε νέα στοιχεία 

Η σύλληψη ενός κοινού γνωστού του Μπάμπη και του κρεοπώλη για αρχαιοκαπηλεία μπορεί να οδηγήσει σε νέα στοιχεία

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε πληροφορίες από έναν ηλικιωμένο για θαμμένα αρχαία στην περιοχή «Λυόμενα» στο Μεσολόγγι. Στο ίδιο σημείο που βρέθηκε ο κρεοπώλης μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης κάτι φοβάται και μέσα στη φυλακή»

Τέλος, κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεων, τηλεφώνησε άνθρωπος που σχετίζεται με την υπόθεση από το Μεσολόγγι και εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, λέγοντας ότι δέχεται απειλές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top