Αυτός είναι ο τράπερ που φέρεται να έστειλε στην εντατική 23χρονο φοιτητή

Συνελήφθη τράπερ στην Αθήνα - Συγκλονιστικές σκηνές βίας

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Ο 23χρονος που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από γνωστό τράπερ, έξω από καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. 

Στο ρεπορτάζ του STAR με την υπογραφή Παναγιώτη Μπούσιου και του Αλέξανδρου Γύγου, φαίνεται, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, ο τράπερ.

Σύλληψη γνωστού τράπερ για ξυλοδαρμό και απόπειρα αρπαγής μουσικού

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 23χρονος φοιτητής βρισκόταν με δύο φίλους του, έξω από γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Ο τράπερ, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με το κεφάλι του στο πρόσωπο του. Ακολούθησε επεισόδιο κι ο φοιτητής σωριάστηκε στο έδαφος. 

Ρέντη: Ο μάνατζερ του τράπερ καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Έπειτα, ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμάτωμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο τράπερ δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες. 

«Βοήθεια... Βοήθεια»

Πάντως, επεισόδιο με γνωστό τράπερ σημειώθηκε και στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα έξω από καφετέρια της Καλλιθέας, όπου 20χρονος μουσικός δέχτηκε επίθεση και απανωτά χτυπήματα. Τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο δελτίο ειδήσεων του STAR είναι συγκλονιστικά, καθώς εικονίζεται το θύμα της επίθεσης να εκλιπαρεί για βοήθεια. Ο δράστης τον πετάει πάνω στα τραπεζοκαθίσματα, τον αρπάζει από τα πόδια και τον σέρνει στο μαγαζί.

Προφυλακιστέος ο τράπερ και οι συνεργοί του για διάρρηξη ΑΤΜ 

O 20χρονος μουσικός καταγγέλλει το γνωστό τράπερ ως υπεύθυνο για την επίθεση που δέχτηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο τράπερ μαζί με άλλα άτομα αποπειράθηκε να τον απαγάγει. Ο νεαρός δείχνει στην κάμερα το πρόσωπο του και τα τραύματα του ξυλοδαρμού,ενώ φαίνεται να χρεώνει στον γνωστό τράπερ  και τον εμπρησμό στις μηχανές του, που είχε παρκάρει κάτω από το σπίτι του.  

«Δεν μιλάω, δε μιλάω... τόσα μηνύματα τόσες απειλές, ήρθατε κάτω από το σπίτι μου και πετάξατε μολοτοφ, πήγε να καεί το σπίτι της γιαγιάς μου...», δημοσίευσε ο 20χρονος μουσικός στο Tik Tok.

Τράπερ: Διάλογοι φωτιά «καίνει» τον 28χρονο

Υπογραμμίζεται ότι ο γνωστός τραπερ συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα αρπάγης, απλές σωματικές βλάβες και απειλές.

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top