Προφυλακιστέος ο τράπερ και οι συνεργοί του για διάρρηξη ΑΤΜ 

Αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε άλλες 7 περιπτώσεις   

Τράπερ: Οι διάλογοι - «φωτιά» που καίνε τον 28χρονο (Video εκπομπής Star Αλήθειες με τη Ζήνα)       

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο γνωστός τράπερ, μαζί με τους δύο άλλους κατηγορούμενους για την υπόθεση της σπείρας των ΑΤΜ. 

Νέα αποκάλυψη για τον τράπερ: Πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για βιασμό

Οι φερόμενοι  ως μέλη της σπείρας των ΑΤΜ κατηγορούνται ότι αποκόμισαν άνω των 710.000 ευρώ από διαρρήξεις, ενώ, πριν τη σύλληψη τους είχαν κάνει ακόμη μία διάρρηξη ΑΤΜ στην Ερμιόνης Αργολίδας, από την οποία  αποκόμισαν 198.515 ευρώ.

Με τις δύο ακόμα διαρρήξεις ΑΤΜ  που προστέθηκαν σήμερα στο κατηγορητήριο, σε Εύβοια και Κορινθία, κατηγορούνται συνολικά  για οκτώ περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών. 

Ο γνωστός τράπερ στην απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια αποδέχεται την εμπλοκή του σε μία μόνο διάρρηξη, της Εθνικής Τράπεζας, στην Ερμιόνη στις 2/12/2023

Ο κατηγορούμενος ως μέλος σπείρας που ρήμαζε ΑΤΜ, αρνείται κατηγορηματικά τη συμμετοχή του στις υπόλοιπες πράξεις που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο.

«Δηλώνω ότι αποδέχομαι την εμπλοκή μου στην περίπτωση της διάρρηξης του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας και αρνούμαι κατηγορηματικά την συμμετοχή μου με οιονδήποτε τρόπο στις υπόλοιπες πράξεις όπως αυτές περιγράφονται στο κατηγορητήριο» ανέφερε στο υπόμνημά του ο 28χρονος τράπερ. 

Τράπερ: Διάλογοι φωτιά «καίνει» τον 28χρονο

Συγγνώμη για μία διάρρηξη ΑΤΜ την οποία παραδέχεται  

Για τη μία περίπτωση διάρρηξης στην οποία παραδέχεται την εμπλοκή του ζήτησε συγγνώμη από το κοινωνικό σύνολο για την αξιόποινη συμπεριφορά του. 

Ο 28χρονος υποστηρίζει επίσης για τη μοναδική διάρρηξη που παραδέχεται,  στην Ερμιόνη,  ότι βασικός και πρωταρχικός σκοπός του ήταν να μην διακινδυνεύσει κάποια ανθρώπινη ζωή και ότι είπε σε ένοικο που βρισκόταν σε μπαλκόνι να μπει μέσα στο σπίτι. 

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται αναφέρει ότι δεν εντοπίστηκαν  αποτυπώματα και γενετικό του υλικό και δεν ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό. 

«Επιπλέον δεν βρέθηκε καμία εκρηκτική ύλη, ούτε καν χρήματα, ύποπτα καλώδια, πολλαπλές συσκευές, κλεπτικά μηχανήματα και εργαλεία που να υποδεικνύουν ότι εγώ με οποιονδήποτε τρόπο θα μπορούσα να έχω εμπλοκή στις συγκεκριμένες περιπτώσεις» ισχυρίζεται επίσης ο κατηγορούμενος στο απολογητικό υπόμνημα.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top