Νέα αποκάλυψη για τον τράπερ: Πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για βιασμό

Τι είπε στο Star μέσα από τα κρατητήρια

Πρώην σύντροφος του τράπερ τον κατήγγειλε για βιασμό / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη για διάρρηξη ΑΤΜ είχε απασχολήσει τις αρχές το 2020, όταν πρώην σύντροφός του τον είχε καταγγείλει για βιασμό.

Ο τράπερ μιλά για τη σύλληψή του: «Συγγνώμη, έχω απογοητεύσει πολλούς»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αρχές Αυγούστου του 2020, η πρώην σύντροφός του με τα αρχικά Ζ.Α. πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο τράπερ την ξυλοκόπησε και στη συνέχεια τη βίασε.

Σύλληψη τράπερ: Το μυστηριώδες όπλο «φάντασμα» που βρέθηκε στην κατοχή του

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την επισκέφθηκε στο σπίτι της στα Βόρεια Προάστια, για να δει το παιδί τους. Ξεκίνησε καυγάς με αποτέλεσμα, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε η ίδια, να τη χτυπήσει άσχημα και να τη βιάσει.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο τράπερ και η σπείρα του «χτυπούν» ΑΤΜ

Είχε διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, αλλά δεν προχώρησε γιατί η πρώην σύντροφος μετά από λίγα 24ωρα απέσυρε την καταγγελία. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του τράπερ, το περιστατικό ήταν ένας «ερωτικός καβγάς» και δεν του ασκήθηκε ποτέ δίωξη.

Η πρώην σύντροφος του τράπερ τον κατήγγειλε για βιασμό

Ο γνωστός τράπερ κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Τι είπε στο Star

Ο τράπερ αντιμετωπίζει πλέον και μία νέα κατηγορία: την απόπειρα ανθρωποκτονίας για τους πυροβολισμούς που ανταλλάχθηκαν με αστυνομικούς  κατά τη διάρκεια καταξίωξης  στο Αίγιο τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν στην περιοχή, ενώ αποδέχθηκε μόνο την έκρηξη στην Ερμιόνη.

Μιλώντας στο Star είπε: «Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτή τη φορά ειλικρινής, όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ότι πραγματικά έχω κάνει. Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζήτω συγνώμη. Έγινα μπαμπάς σε πολύ μικρή ηλικία και δυστυχώς τα παιδιά μου με έχουν στερηθεί. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν. Σε καμία περίπτωση δε θα πείραζα ποτέ τον οποιοδήποτε συνάνθρωπο μου. Έχω τεράστια ευαισθησία με αυτό το ζήτημα και είναι για μένα αδιαπραγμάτευτο».

Ο γνωστός τράπερ μίλησε στο Star μέσα από τα κρατητήρια / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη συμμορία του τράπερ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας  με τον γνωστό τράπερ  που ανατίναζαν ΑΤΜ για να τα διαρρήξουν έφερε στο φως το Star.

H συμμορία ανάμεσα τους και ο γνωστός τράπερ στις 8 Σεπτεμβρίου τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων  στα Χάνια της Εύβοιας.

Πάρκαραν το αυτοκίνητο με αναμένα φώτα μπροστα από το ΑΤΜ, τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο μηχάνημα και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν γρήγορα, πηγαίνοντας μπροστά από το αυτοκίνητο. Δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε η έκρηξη.

Βίντεο από τη δράση του τράπερ που ανατίνασσε ΑΤΜ

Δύο άτομα έτρεξαν προς το ΑΤΜ, ενώ ακολούθησε και ένα τρίτο άτομο που βγήκε από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με την αστυνομία, και ο  νωστός τράπερ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top