Ο τράπερ μιλά για τη σύλληψή του: «Συγγνώμη, έχω απογοητεύσει πολλούς»

Αρνείται τη συμμετοχή στους πυροβολισμούς στο Αίγιο

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στο Αίγιο, ο 28χρονος τράπερ, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν μέλος σπείρας που ανατίναζε και έκλεβε ATM

Σύλληψη τράπερ: Το μυστηριώδες όπλο «φάντασμα» που βρέθηκε στην κατοχή του

Μέσω της δικηγόρου του, Β. Πανταζή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γνωστός τράπερ τόνισε πως πάντα, σε όλες τις ληστείες, είχε τον ρόλο εκείνου που προειδοποιούσε ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονταν στο σημείο της ληστείας, ώστε να μην κινδυνέψουν από την έκρηξη. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο τράπερ και η σπείρα του «χτυπούν» ΑΤΜ

Όπως είπε η δικηγόρος του, σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας άνθρωπος που δε σέβεται την ανθρώπινη ζωή και θα μπορούσε να την αφαιρέσει χωρίς δισταγμό. 

Ο ίδιος ο 28χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και η σύντροφός του περιμένει το τρίτο του παιδί, δήλωσε μετανιωμένος για το γεγονός ότι ξανακύλησε στην παρανομία μετά από την αποφυλάκισή του. 

Συνελήφθη γνωστός τράπερ - Ανήκει σε σπείρα που ανατίναζε κι έκλεβε ΑΤΜ

«Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος μου και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτή τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει», είπε και συνέχισε:

«Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top