Σύλληψη τράπερ: Το μυστηριώδες όπλο «φάντασμα» που βρέθηκε στην κατοχή του

«Έκανε μπαμ το ΑΤΜ», τραγουδούσε - Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εξπέρ στις ανατινάξεις ATM είχε γίνει ο γνωστός τράπερ, ο οποίος συνελήφθη μαζί με ακόμα δύο άτομα και κατηγορείται ως μέλος σπείρας που έκλεβε ATM, με λεία που ξεπερνά τις 700.000 ευρώ. Το κατηγορητήριο σε βάρος του αναβαθμίστηκε και όπως έγινε γνωστό ο ίδιος και οι... συνεργάτες του κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επειδή φέρονται να πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στο Αίγιο. 

Συνελήφθη γνωστός τράπερ - Ανήκει σε σπείρα που ανατίναζε κι έκλεβε ΑΤΜ

Ο 28χρονος φρόντιζε να επιδεικνύει τον πλούτο και την πολυτέλεια μέσα στην οποία ζούσε χάρη στις ληστείες στα social media, ενώ παινευόταν γι’ αυτές και στα τραγούδια του. 

O 28χρόνος τράπερ που συνελήφθη για ανατίναξη ΑΤΜ

O 28χρόνος τράπερ που συνελήφθη για ανατίναξη ΑΤΜ

«Βγήκα από τα υπόγεια σαν να είμαι ο Ντονατέλο. Έκανε μπαμ το ΑΤΜ... Είμαι criminal...», τραγουδούσε ο τράπερ. 
Το βιντεοκλίπ, το οποίο γυρίστηκε λίγο μετά την αποφυλάκισή του τον περασμένο Φεβρουάριο, ξεκινά με την κάλυψη της προηγούμενης σύλληψής του για αντίστοιχη δραστηριότητα από τα δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών. 

Γνωστος τράπερ συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως με κοκαΐνη

Ο ίδιος διαφήμιζε τη… ροπή του προς την παραβατικότητα, τόσο στα τραγούδια και τα video clip του, όσο και στα social media. Μάλιστα επτά μόλις μήνες από την αποφυλάκισή του… ξανακύλησε και μαζί με τους συνεργούς του διέρρηξαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, τουλάχιστον δέκα ΑΤΜ.

Τράπερ: Μυστήριο με πολεμικό όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι του 28χρονου, η αστυνομία βρήκε κι ένα πολεμικό όπλο, αμερικανικής προέλευσης τύπου Μ16, κάτι που την θορύβησε αρκετά. 

Κρήτη: Δίωξη για ομαδικό βιασμό σε γνωστό τράπερ και δύο φίλους του

Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που η ΕΛ.ΑΣ. εντοπίζει το συγκεκριμένο όπλο στα χέρια κάποιας εγκληματικής οργάνωσης. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ενώ το όπλο έχει σειριακό αριθμό, δεν εμφανίζεται στη βάση δεδομένων του συστήματος. 

Εξετάζεται ακόμα, αν ο τράπερ και οι συνεργοί του εμπλέκονται μόνο σε ανατινάξεις ΑΤΜ, ή και σε άλλες παράνομες ενέργειες. Συγκεκριμένα, ερευνούν ένα περιστατικό που συνέβη στις 4 Οκτωβρίου στο Αίγιο, όπου μια ομάδα ατόμων, εντοπίστηκαν από την αστυνομία να προσπαθούν να διαρρήξουν ένα ΑΤΜ και ακολούθησε συμπλοκή με πυροβολισμούς. 

Οι δράστες διέφυγαν και έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής. 

Τράπερ: Πώς δρούσε η σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ

Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το χτύπημα της σπείρας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Ερμιόνη Αργολίδας, δείχνει τον τρόπο που δρούσε η σπείρα. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο τράπερ και η σπείρα του «χτυπούν» ΑΤΜ

Το συγκεκριμένο ήταν το τελευταίο χτύπημά της. Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει και τη ληστεία ΑΤΜ στον Λούρα Πρέβεζας.

Σε αυτό φαίνονται τα μέλη της σπείρας, ανάμεσά τους και ο γνωστός τράπερ, να κόβουν με τροχό το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. 

Ο τρόπος που κινούνταν ήταν ίδιος. Με κλεμμένα οχήματα πήγαιναν στην επαρχία και φορώντας λευκές στολές μιας χρήσης ανατίναζαν ΑΤΜ, έπαιρναν τα χρήματα, διέφευγαν και έβαζαν φωτιά στα αυτοκίνητα για να καλύψουν τα ίχνη τους. 

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί και το 2021 για ανατινάξεις ΑΤΜ και αποφυλακίστηκε το 2023. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top