Κρήτη: Δίωξη για ομαδικό βιασμό σε γνωστό τράπερ και δύο φίλους του

Συνελήφθη ο ένας εμπλεκόμενος μετά την καταγγελία 19χρονης

Κρήτη: 19χρονη Καταγγέλλει Τράπερ Για Σεξουαλική Κακοποίηση

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό ασκήθηκε μετά από καταγγελία 19χρονης στο Ρέθυμνο, με εμπλεκόμενους γνωστό τράπερ και δύο φίλους του. Ο ένας, 30χρονος ομογενής από την Αλβανία, συνέληφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής, το βράδυ της Δευτέρας 3/4.

Σήμερα το μεσημέρι, οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Ρεθύμνου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr αναφέρουν ότι αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη, το ίδιο και οι άλλοι δύο που φέρονται να παραμένουν στην Κρήτη και πιθανότατα θα παραδοθούν στις Αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίζει ευρήματα, ωστόσο δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο βιασμού δεδομένου ότι η καταγγέλλουσα περιγράφει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε καπνίσει και τσιγάρο που περιείχε πιθανότατα χασίς. Ήταν δηλαδή σε μία κατάσταση με μειωμένες αντιστάσεις.

Η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού τράπερ το βράδυ της Κυριακής. Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι. Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και της κάνναβης.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και είχαμε και την σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ποιος είναι ο γνωστός τράπερ που καταγγέλλεται για βιασμό

Ο τράπερ που καταγγέλλεται για ομαδικό βιασμό από 19χρονη είναι 24 ετών και είναι ένας από τα πιο γνωστά ονόματα της τραπ και χιπ χοπ σκηνής.

Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Τα βίντεό του έχουν κάνει εκατομμύρια views στο youtube.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top