Γνωστος τράπερ συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως με κοκαΐνη

Βρήκαν πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας γνωστός τράπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού δελτίου του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, όταν τον έπιασαν το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η... αρνητική δημοσιότητα που θα είχε για την... καριέρα του.

Η πληροφορία είχε έρθει πριν από 20 μέρες. Διακινούσε σχεδόν πάντα μόνος του τις ποσοτητες. Τα ραντεβού τα έκανε σε όλη την Αθήνα. 

Τη στιγμή της σύλληψης πέταξε τα ναρκωτικά, αλλά δεν έφυγε από το σημείο και έκανε τον....αδιάφορο. 

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ. Ο 27χρονος τράπερ βρισκόταν μαζί με έναν ακόμη ένα άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων, στο Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών είδαν τους δύο νεαρούς να περπατούν μέσα στη νύχτα και θεώρησαν ύποπτες ορισμένες κινήσεις τους. Όταν τους πλησίασαν για να τους ελέγξουν, ο ένας πανικοβλήθηκε και έφυγε τρέχοντας προς την περιοχή των Εξαρχείων. Ο τράπερ φέρεται να πέταξε από πάνω του νάιλον συσκευασία, που αποδείχθηκε ότι περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, τον έψαξαν και βρήκαν στις τσέπες του το ποσό των 2.350 ευρώ.

Ο τράπερ συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. 

Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top