Ρέντη: Ο μάνατζερ του τράπερ καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του

Καταγγελίες εναντίον αστυνομικών έκανε, μέσω της δικηγόρου του, ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός. 

Όπως είπε η κ. Ελισάβετ Πούλιου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο μάνατζερ δε βρισκόταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά ήταν μέσα στο γήπεδο. 

Χούλιγκανς: Μοντέλο Δένδια για Χρυσή Αυγή: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση

Όπως είπε η δημοσιογράφος, αστυνομικοί εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι του και τον απήγαγαν. Του έβαλαν κουκούλα, δεν του ανέφεραν την ιδιότητά τους και τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ σε άγνωστο όροφο, όπου και του έβγαλαν την κουκούλα. 

Εκεί, σύμφωνα με τη δικηγόρο του μάνατζερ, αστυνομικοί τον ξυλοκόπησαν άγρια, ωστόσο ο πελάτης της επέμεινε και κατέθεσε ότι δεν είχε καμία σχέση ούτε με τα επεισόδια ούτε με τον τραυματισμό του αστυνομικού. 

Οικονόμου στο Star: Θα βρούμε ποιοι καλύπτουν τους χούλιγκανς

Υποστήριξε, ακόμα, ότι οι αρχές στοχοποίησαν τον πελάτης της, καθώς είχε μια παλαιότερη εμπλοκή σε επεισόδιο οπαδικής βίας, υπόθεση όμως για την οποία εκκρεμεί η δίκη. 

Ρέντη: Αυτό είναι το προφίλ του υποκινητή των επεισοδίων

Ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, όπως ανέφερε η δικηγόρος του, πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά του από τον ξυλοδαρμό και είναι κλινήρης στο σπίτι του, σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. 

«Τον έδωσαν οι μεγάλοι για να σώσουν το τομάρι τους», λέει η μητέρα του 18χρονου

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 18χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί για τον τραυματισμό του αστυνομικού. 

«Το παιδί μου ούτε παραβατικό ήταν, ούτε χούλιγκαν, ούτε οργανωμένος οπαδός», ανέφερε. Υποστήριξε ακόμη ότι «τον έδωσαν οι μεγάλοι, για να σώσουν το τομάρι τους και να μην πάνε μέσα».

Στο φως βίντεο ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό

Διέψευσε ότι τα ρούχα του 18χρονου πλύθηκαν εκείνο το βράδυ, όταν επέστρεψε σπίτι του, με τη μητέρα να τονίζει: 

Ρέντη: «Αν το έχει κάνει το παιδί μου να τιμωρηθεί, έχω γίνει ρεζίλι»

«Δεν είμαστε εγκληματίες, είμαστε απλοί άνθρωποι. Μέχρι να μάθουμε ποιος το έχει κάνει, παρακαλάμε να γίνει καλά ο 31χρονος αστυνομικός, να τον προστατεύσει η Παναγία, για να μην υποστεί η μανούλα του ό,τι έπαθα εγώ εδώ και 11 χρόνια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top