Μεσολόγγι: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας κρυπτονομισμάτων

Πώς η αστυνομία ανέκτησε στοιχεία από το κινητό του Μπάμπη

Το κουβάρι της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., αναζητώντας το κίνητρο. Στο τραπέζι των ερευνών μπαίνει πλέον το ενδεχόμενο πίσω από την ανθρωποκτονία να βρίσκεται κύκλωμα με εμπόριο κτυπτονομισμάτων και τα άτομα με τα οποία είχε επικοινωνία ο 31χρονος. 

Μεσολόγγι: Οι δύο περίεργες κινήσεις του κρεοπώλη στην κάμερα 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σενάριο αυτό οδηγήθηκαν οι αρχές μετά από τον εντοπισμό στο σπίτι του θύματος μιας συσκευής αναζήτησης κρυπτονομισμάτων. Πρόκειται για ένα  μηχάνημα που μοιάζει με ρούτερ και στην ουσία βρίσκει κρυπτονομίσματα. 

Ερευνάται το ενδεχόμενο ο Μπάμπης να εμπλεκόταν σε κύκλωμα εμπορίας κρυπτονομισμάτων

Ερευνάται το ενδεχόμενο ο Μπάμπης να εμπλεκόταν σε κύκλωμα εμπορίας κρυπτονομισμάτων

«Ανοιχτό το κινητό του Μπάμπη για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη»

Σύμφωνα με το Mega, επειδή αυτή η διαδικασία έχει μεγάλο κόστος, εξετάζεται μήπως ο Μπάμπης προσέγγιζε άτομα με πρόσχημα την απόκτηση χρημάτων. Ο 31χρονος ενδεχομένως να έπαιρνε από τα συγκεκριμένα άτομα κάποια χρήματα για να αγοράσει εξοπλισμό και να τον στήσει ή έπαιρνε χρήματα για να τους δώσει κτυπτονομίσματα. 

Μεσολόγγι: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. ανέκτησε στοιχεία από το κινητό του 31χρονου

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού του Μπάμπη και της καραμπίνας που φέρεται να είχε πάρει μαζί του. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακτήσουν στοιχεία από την sim του κινητού του Μπάμπη, καθώς το κινητό του ήταν στο όνομα της πρώην συντρόφου του

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακτήσουν στοιχεία από την sim του κινητού του Μπάμπη, καθώς το κινητό του ήταν στο όνομα της πρώην συντρόφου του

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο οι αστυνομικοί έψαχναν τη σορό του, αναζητούσαν παράλληλα οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να συνεισφέρει στην έρευνα. 

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις στην απολογία του κρεοπώλη

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη είχε εκδοθεί σε στοιχεία της πρώην συντρόφου του, με την οποία διατηρούσε δεσμό πριν από έξι χρόνια. 

Ανατροπή στο Μεσολόγγι: Από το όπλο του Μπάμπη προέρχονται τα φυσίγγια

Αναζήτησαν τη γυναίκα και την εντόπισαν τελικά στη Ρόδο. Της ζήτησαν λοιπόν, για να διευκολυνθούν οι έρευνες, να μεταβεί σε ένα κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, της οποίας ήταν συνδρομητής ο Μπάμπης και να αιτηθεί την έκδοση νέα κάρτας sim του τηλεφωνικού του αριθμού που παρέμενε στο όνομά της. 

Μεσολόγγι: «Ξεσκονίζουν» το τετράδιο του Μπάμπη με τα χρεωστούμενα

Η γυναίκα το έκανε και παρέδωσε στους αστυνομικούς το αντίγραφο της κάρτας sim, η οποία μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Έτσι κατάφεραν να ανακτήσουν κρίσιμα στοιχεία με τις συνομιλίες του Μπάμπη, αλλά και το στίγμα που εξέπεμπε το βράδυ της εξαφάνισής του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top