«Ανοιχτό το κινητό του Μπάμπη για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη»

Η οικογένεια άφησε λουλούδια και καντηλάκια στο σημείο της δολοφονίας του

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολο για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι- Αλήθειες με τη Ζήνα

Στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι βρέθηκε η οικογένεια του 31χρονου και συγγενείς του. 

Μεσολόγγι: «Ξεσκονίζουν» το τετράδιο του Μπάμπη με τα χρεωστούμενα

Έφτασαν με τρία αυτοκίνητο στον τόπο της δολοφονίας, σημείο που υπέδειξε ο σκύλος ερευνητής Echo της ομάδας Anibus. 

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που εξασφάλισε ο Γιώργος Σόμπολος για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανάμεσα στις καλαμιές της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, άφησαν λευκά λουλούδια και αναμμένα καντηλάκια για τον δολοφονημένο Μπάμπη, που αγνοούταν επί 18 μέρες.

Στο μεταξύ, η κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου δεν έχει τελεστεί, καθώς ο γενετικός έλεγχος της σορού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ούτε αύριο.

Τσούκαλης: «Το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής με τον κρεοπώλη ήταν ανοιχτό σε κάποια εφαρμογή»

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή NewsRoom και σημείωσε ότι ήδη στη φαρέτρα των ερευνών υπάρχει η σορός, η οποία μπορεί να «μιλήσει» και να συμπληρώσει πολλά τετραγωνίδια του παζλ. Ακόμα, αποκάλυψε ότι το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό σε κάποια εφαρμογή για να ακούγεται σε κάποιον η συνομιλία που είχε με τον κρεοπώλη.

Μεσολόγγι: Τι Μαρτυρά Ο Τρόπος Που Πυροβολήθηκε Ο Μπάμπης; - Video

«Εάν βρεθεί και το όπλο και το τηλέφωνο επίσης θα είναι πολύ σημαντικά. Και βέβαια έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέμε από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Γιατί έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής, που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία», τόνισε.

Όσον αφορά στο τρίτο άτομο, το οποίο ήταν σε αυτή τη συνομιλία, ο κ. Τσούκαλης είπε: «Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη».

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις στην απολογία του κρεοπώλη

Όπως είπε επίσης ο κ. Τσούκαλης, από τη σορό, όσο κι αν έχουν περάσει οι μέρες και όσο ιδιαίτερες κι αν ήταν οι συνθήκες στην περιοχή από υγρασία, θα μπορέσουν να υπάρξουν στοιχεία και από το DNA. «Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα συντριπτικά στοιχεία. Τα ψέματα και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top