Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις στην απολογία του κρεοπώλη

Όσα ισχυρίστηκε για το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη 

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 51χρονος - Αλήθειες με τη Ζήνα

Στην τελευταία του συνάντηση με τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, τα χρήματα που του χρωστούσε και το… κυνήγι του θησαυρού αναφέρθηκε στην απολογία του ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του. 

Μεσολόγγι: «Ξεσκονίζουν» το τετράδιο του Μπάμπη με τα χρεωστούμενα

Σύμφωνα με πληροφορίες επί έξι ώρες απαντούσε στις ερωτήσεις των δικαστικών λειτουργών και υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, προκαλώντας περισσότερα ερωτήματα. 

Ο 51χρονος κρεοπώλης - Intimenews

Ο 51χρονος κρεοπώλης - Intimenews

Μεσολόγγι: Τι είπε για τα ποσά που είχε δανειστεί από τον Μπάμπη

Αναφερόμενος στο ποσό που είχε δανειστεί από τον 31χρονο, διέψευσε ότι πρόκειται για 17.000 ευρώ. Όπως φέρεται να είπε, τον Ιούνιο του 2023 δανείστηκε 6.500 ευρώ, τα οποία μετέφερε ο Μπάμπης μέσω τραπεζικού λογαριασμού και στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2023 δανείστηκε ακόμα 1.000 ευρώ, που του τα έδωσε το θύμα μετρητά. 

Μεσολόγγι: «Μιλά» το κινητό του Μπάμπη - Το νέο στοιχείο και η «συνεδρία»

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι τα χρήματα αυτά τα επέστρεψε στον 31χρονο στο χέρι. Τις 6.500 ευρώ του τις έδωσε τον Δεκαπενταύγουστο και τα υπόλοιπα 1.000 ευρώ μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όσον αφορά στο ποσό των 3.000 ευρώ, το οποίο αναγράφεται στο τετράδιο του Μπάμπη, με το όνομα του 51χρονου δίπλα, αλλά και στα 17.000 ευρώ που είπε η μητέρα του θύματος ότι του τα είχε δανείσει, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι τα είχε πάρει. 

Ανατροπή στο Μεσολόγγι: Από το όπλο του Μπάμπη προέρχονται τα φυσίγγια

Επιπλέον φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε δανειστεί ποτέ από τον Μπάμπη για λογαριασμό τρίτου προσώπου, γιατί ο νεαρός, όπως είπε, δε θα δάνειζε ποτέ χρήματα σε κάποιον που δεν ήξερε. 

 51χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι ο Μπάμπης ασχολιόταν με κυνήγι θησαυρού - Intimenews

 51χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι ο Μπάμπης ασχολιόταν με κυνήγι θησαυρού - Intimenews

Μεσολόγγι: Τι είπε για το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη 

Για το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη, φέρεται να είπε πως εκείνο το απόγευμα δούλευε στο μαγαζί του μέχρις τις 20:15 και μετά επέστρεψε στο σπίτι του. Ισχυρίστηκε επίσης ότι πήρε δύο απορρυπαντικά καθαρισμού γιατί ήθελε να καθαρίσει το σπίτι του, καθώς την Παρασκευή το μεσημέρι θα περνούσε πολιτικός μηχανικός με τον ιδιοκτήτη να το δουν γιατί επρόκειτο να πουληθεί. 

Μεσολόγγι: Φυσίγγια εντοπίστηκαν στην τσέπη του Μπάμπη!

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπάμπης του τηλεφώνησε το απόγευμα και του ζήτησε να τον πάει κάπου, χωρίς να του πει πού. Είπε επίσης ότι δε θυμόταν να του είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος και ότι όταν τον συνάντησε είχε μαζί του μια θήκη για όπλο. Τον ρώτησε τι το ήθελε το όπλο κι εκείνος φέρεται να του απάντησε πως τον περίμενε κάποιος. 

Μεσολόγγι: Η ασάφεια για το κινητό του Μπάμπη

Ο κρεοπώλης φέρεται να επανέλαβε ότι δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο γιατί έφυγε ξαφνικά και ότι δεν είδε να είχε κινητό μαζί του και ο Μπάμπης. 

Μεσολόγγι: Πυροβολήθηκε μία φορά κι από κοντά - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Όμως σε ερώτηση του ανακριτή πώς εξηγεί το γεγονός ότι ο 31χρονος φαίνεται πως σέρφαρε στο διαδίκτυο από την ώρα που επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του έως τις 23:49, απάντησε πως δεν είδε τίποτα. 

Για τη στιγμή που έφτασαν στο χωράφι με τα φωτοβολταϊκά ο 51χρονος είπε ότι έκαναν βόλτες με τον Μπάμπη, που κράτησαν περίπου 40 – 45 λεπτά, κάτι που δεν του φάνηκε περίεργο, αλλά αντίθετα του άρεσε κιόλας.

Μεσολόγγι: «Θα αυτοκτονήσω», απειλεί ο κρεοπώλης - Τι συνέβη στον Κορυδαλλό

Όπως φέρεται να είπε στον ανακριτή ο Μπάμπης δε θα του έλεγε γιατί κάνουν βόλτες. Αποκάλυψε δε, ότι στο παρελθόν του είχε πει πως έψαχνε για θησαυρούς και λίρες μαζί με δύο ακόμα άτομα. 

Μεσολόγγι: Οι συνομιλίες του κρεοπώλη με δύο φίλους του

Ο 51χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε ότι την επόμενη μέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη μίλησε τηλεφωνικά με έναν φίλο του. Την ίδια μέρα φέρεται να μίλησε και σε δεύτερο φίλο του, ο οποίος του σύστησε να μείνει στο Μεσολόγγι κι εκείνος του απάντησε «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο στο σημείο της δολοφονίας

Παραδέχθηκε ότι είπε τη συγκεκριμένη φράση, αλλά την είπε γιατί τον ενημέρωσαν ότι η Ασφάλεια είχε πάει στο σπίτι του κι έκανε έρευνα. 

Τέλος ερωτηθείς γιατί την επόμενη μέρα της εξαφάνισης έφυγε για την ορεινή Ναυπακτία, φέρεται να απάντησε πως δεν ήξερε ότι ο Μπάμπης είχε εξαφανιστεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top