Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο στο σημείο της δολοφονίας

Εντείνονται οι έρευνες

Νέο φυσίγγιο βρέθηκε σήμερα στην περιοχή των ερευνών για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

To σημείο όπου γίνονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι - Intimenews

To σημείο όπου γίνονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι - Intimenews

Το φυσίγγιο, όπως επίσης και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση. 

Μεσολόγγι: «Έχω τα χέρια μου καθαρά», επιμένει ο κρεοπώλης

Η εύρεση του φυσιγγίου εγείρει νέα ερωτήματα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Το δεύτερο φυσίγγιο, αν αποδειχθεί ότι σχετίζεται με την υπόθεση, τότε θα ενισχύσει το σενάριο ότι στη δολοφονία εμπλέκονται περισσότερα άτομα. 

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης βρέθηκε ένα ακόμα φυσίγγιο - Intimenews

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης βρέθηκε ένα ακόμα φυσίγγιο - Intimenews

Μεσολόγγι: Συμμετέχουν στις έρευνες και ναρκαλιευτές του στρατού

Την ίδια ώρα στην περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας του Μπάμπη, αλλά και του κινητού του. 

Μεσολόγγι: Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε ότι βρέθηκε η σορός

Στις έρευνες συμμετέχουν και ναρκαλιευτές του στρατού με ειδικό μηχάνημα, που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων. 

Μεσολόγγι: «Έχω τα χέρια μου καθαρά»

Ο κρεοπώλης, ο οποίος από χθες το βράδυ βρίσκεται στα κρατητήρια της Πάτρας και περιμένει μήπως επιστρέψει στο Μεσολόγγι για συμπληρωματική κατάθεση. 

«Έχω τα χέρια μου καθαρά» λέει ο κρεοπώλης - Intimenews

«Έχω τα χέρια μου καθαρά» λέει ο κρεοπώλης - Intimenews

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε φυσίγγιο στο σημείο που εντοπίστηκε σορός

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «έχω καθαρά χέρια, δεν έκανα εγώ το έγκλημα», αλλά να παραδέχθηκε ότι βρέθηκε τη μοιραία βραδιά στην περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα του Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: Οι αναζητήσεις του Μπάμπη στο διαδίκτυο για κάλπικες και γνήσιες λίρες

Παράλληλα, στο κάδρο των ερευνών έχει μπει έντονα το ενδεχόμενο της χρυσοθηρίας. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο Μπάμπης να παρασύρθηκε στο σημείο της δολοφονίας του από τον κρεοπώλη με αφορμή να του δώσει κάτι πολύτιμο για να τον ξεχρεώσει. 

Ο Μπάμπης φέρεται να έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για λίρες - Intimenews

Ο Μπάμπης φέρεται να έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για λίρες - Intimenews

Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν τον Μπάμπη από μπροστά με φυσίγγια για αγριογούρουνα

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο ιστορικό των αναζητήσεων στον υπολογιστή του θύματος, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν πως έκανε έρευνα με λέξεις κλειδιά σχετικές με χαμένο θησαυρό, ενώ φέρεται να είχε ψάξει πώς μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις κάλπικες λίρες. 

Μεσολόγγι: «Η σορός δεν ήταν μέσα στο νερό»

Αναφερόμενος στην υπόθεση ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τόνισε πως η σορός του Μπάμπη δεν ήταν μέσα στο νερό, σκεπασμένη με βαρίδιο, αλλά σε ξερό μέρος στις καλαμιές. 

Μεσολόγγι: «Τον Μπάμπη τον “έφαγε” το κύκλωμα»

 «Αν η δολοφονία έγινε με το ίδιο όπλο του Μπάμπη, από την στιγμή που έχει βγει ότι είναι καραμπίνα, θα πρέπει να βρεθεί το φυσίγγι, εκτός αν αυτός που σκότωσε τον Μπάμπη το βρήκε και το πήρε, που το θεωρώ δύσκολο. Ο Μπάμπης βρέθηκε στα καλάμια, σε ξερό μέρος, χωρίς πέτρες, χωρίς βάρος, χωρίς τίποτα. Η σορός του δεν ήταν μέσα στο νερό. Είχε πυροβοληθεί πλάγια αριστερά, να δούμε αν ήταν από πάνω προς κάτω ή αν ήταν ευθεία βολή», είπε στο Mega και πρόσθεσε:

Το εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας, κοντά στο οποίο βρέθηκε η σορός του 31χρονου - Intimenews

Το εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας, κοντά στο οποίο βρέθηκε η σορός του 31χρονου - Intimenews

«Αν είναι από πάνω προς τα κάτω σημαίνει ότι ήταν σκυμμένος, ίσως δηλαδή να τον κυνήγησε ο δολοφόνος του και να προσπάθησε να κρυφτεί. Σε περίπτωση που ευσταθεί και το άλλο σενάριο, ίσως ο δολοφόνος του, του είπε “έλα να πάμε να κυνηγήσουμε, κρύψου εσύ και εγώ θα πάω πιο πέρα” και μετά να απομακρύνθηκε λίγο και να του έριξε να τον σκοτώσει».

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη: «η βολή είναι στην ωμοπλάτη. Λένε ότι σύμφωνα με το πώς έχουν πάει επάνω στον Μπάμπη τα σκάγια, δείχνει ότι ήταν κάτω από 10 μέτρα η απόσταση του δολοφόνου, δεν τον πυροβόλησε στο κεφάλι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top