Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν τον Μπάμπη από μπροστά με φυσίγγια για αγριογούρουνα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η οποία βρέθηκε μετά από 18 ημέρες σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: «Τον Μπάμπη τον “έφαγε” το κύκλωμα»

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σορός εντοπίστηκε μπρούμυτα ανάμεσα σε καλαμιές, σε τυμπανισμό και σε προχωρημένη σήψη, ενώ ευδιακριτες ήταν δαγκωματιές από άγρια ζώα. 

Μεσολόγγι: Τον πυροβόλησαν με φυσίγγια για αγριογούρουνο 

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Καλαφάτη, πιθανόν ο 31χρονος να μην πυροβολήθηκε πισώπλατα, όπως διέρρευσε χθες, αλλά από μπροστά. Φέρεται να έχει χτυπηθεί με κυνηγετική καραμπίνα και συγκεκριμένα με φυσίγγια για αγριογούρουνο στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια τραύματα στη σορό είναι διαμπερή και κάποια σκάγια βρίσκονταν ακόμα στη σορό. 

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης

Μιλώντας στην εκπομπή, η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη εξήγησε ότι επειδή η σορός βρέθηκε 18 μέρες μετά τη δολοφονία του 31χρονου, πολλές πληροφορίες θα έχουν αλλοιωθεί, όπως για παράδειγμα η φορά που η βολίδα έπληξε τον Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης πυροβολήθηκε πισώπλατα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ωστόσο ο ιατροδικαστής μπορεί να διαπιστώσει την απόσταση από την οποία πυροβολήθηκε το θύμα και πιθανόν αν ήταν ένας οι περισσότεροι οι δράστες, αν αποδειχθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικά όπλα. 

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Πάντως, ούτε και αυτό είναι εύκολο να διαπιστωθεί, καθώς, όπως εξήγησε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, στα κυνηγετικά όπλα, μπορούν οι αρχές να διαπιστώσουν το είδος της καραμπίνας από τα φυσίγγια και όχι από τα σκάγια. Επομένως, θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρεθεί το όπλο που είχε μαζί του ο Μπάμπης, αλλά και φυσίγγια από την περιοχή, όπου βρέθηκε η σορός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top