Μεσολόγγι: «Έχω τα χέρια μου καθαρά», επιμένει ο κρεοπώλης

Τα σενάρια που ερευνά η αστυνομία – Αναζητούν την καραμπίνα του

Το ενδεχόμενο ο 51χρονος κρεοπώλης να αιφνιδίασε τον Μπάμπη το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου που τον δολοφόνησε ερευνούν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Με την ανεύρεση του πτώματος του 31χρονου αρχίζουν και τοποθετούν αρκετά κομμάτια στο παζλ της στυγερής δολοφονίας, ωστόσο αρκετά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις. 

Μεσολόγγι: Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε ότι βρέθηκε η σορός

Ήδη οι αρχές έχουν λάβει DNA από τον βασικό ύποπτο, το οποίο και θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό που πήραν από τα νύχια του θύματος. Αναζητούν επίσης την καραμπίνα του Μπάμπη, καθώς πιστεύουν ότι με αυτήν δολοφονήθηκε, αλλά και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα μπορούσε να προσφέρει στην επίλυση του μυστηρίου, ως προς τα κίνητρα της δολοφονίας. 

O Μπάμπης Κούτσικος παγιδεύτηκε από τον κρεοπώλη και δολοφονήθηκε

O Μπάμπης Κούτσικος παγιδεύτηκε από τον κρεοπώλη και δολοφονήθηκε

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε φυσίγγιο στο σημείο που εντοπίστηκε σορός

Αυτό που πιστεύουν ακράδαντα οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι ότι η δολοφονία ήταν προσχεδιασμένη, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε αυτή και άλλα άτομα

Μεσολόγγι: Τον παρέσυρε για να του δώσει κάτι πολύτιμο

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι ο 51χρονος να του υποσχέθηκε να του δώσει κάτι πολύτιμο, ώστε να εξοφλήσει έτσι το χρέος του προς αυτόν. Σε αυτό το σενάριο συνάδει ο τόπος που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη, πολύ κοντά στο εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας και λαμβάνοντας υπόψιν τις φήμες ότι στο παρελθόν υπήρχαν θησαυροί θαμμένοι κοντά ή κάτω από τα θεμέλια εκκλησιών στην περιοχή. 

Η αστυνομία ερευνά το σενάριο της αρχαιοκαπηλίας και της χρυσοθηρίας

Η αστυνομία ερευνά το σενάριο της αρχαιοκαπηλίας και της χρυσοθηρίας

Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν τον Μπάμπη από μπροστά με φυσίγγια για αγριογούρουνα

Οι Αρχές λοιπόν ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και στο «τραπέζι» μπαίνει πιο ενεργά από ποτέ η αρχαιοκαπηλία και το κυνήγι του θησαυρού.

Μεσολόγγι: Περπάτησαν, δεν προηγήθηκε πάλη

Όσον αφορά στη νύχτα της δολοφονίας του Μπάμπη, η αστυνομία εκτιμά ότι ο 31χρονος και ο κρεοπώλης άφησαν σε κάποιο σημείο το αμάξι και περπάτησαν ως το σημείο, όπου ο νεαρός δολοφονήθηκε. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά επίσης ότι δεν προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους, καθώς όταν συνελήφθη πρώτη φορά ο κρεοπώλης δεν είχαν εντοπιστεί σημάδια πάλης, εκδορές ή χτυπήματα. Αυτό που δεν έχει εξακριβωθεί είναι αν προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους. 

Μεσολόγγι: «Τον Μπάμπη τον “έφαγε” το κύκλωμα»

Μεσολόγγι: Τον πυροβόλησαν από μπροστά με σκάγια για αγριογούρουνο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά από μπροστά και όχι πισώπλατα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο 31χρονος χτυπήθηκε με σκάγια για αγριογούρουνα, που τον έπληξαν στην αριστερά πλευρά

Ο κρεοπώλης δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη

Ο κρεοπώλης δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης

Εκτιμάται επίσης από τους αστυνομικούς ότι ο κρεοπώλης δεν προσπάθησε να κρύψει τη σορό του 31χρονου, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στις καλαμιές, αλλά πίστευε ότι θα τον εξαφάνιζαν τα άγρια ζώα της περιοχής. Μάλιστα η σορός του Μπάμπη είχε ευδιάκριτα τραύματα από δαγκωματιές άγριων ζώων. 

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης πυροβολήθηκε πισώπλατα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Μεσολόγγι: «Έχω τα χέρια μου καθαρά»

Σήμερα αναμένεται να γίνει η κηδεία του Μπάμπη. Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας ζήτησε την συμπληρωματική κατάθεση του κρεοπώλη, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας και σήμερα αναμένεται να μεταχθεί και πάλι στο Μεσολόγγι, κρυφά, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια. 

«Έχω τα χέρια μου καθαρά, δεν έχω καμία σχέση», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που τον επισκέφθηκαν χθες στο κελί του.

Ο 50χρονος, εμμένει στην τακτική της άρνησης που έχει υιοθετήσει εξ’ αρχής και δεν αποδέχεται τη διάπραξη του εγκλήματος.

Μεσολόγγι: Στις έρευνες ειδικό τμήμα του στρατού

Ο στρατός θα συνδράμει στις έρευνες των αρχών που είναι σε εξέλιξη στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου» επιστρατεύεται ομάδα του Στρατού που εξειδικεύεται στη συλλογή μετάλλων η οποία μάλιστα θα χρησιμοποιήσει ειδικά μηχανήματα ανίχνευσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top