Μεσολόγγι: Πυροβολήθηκε μία φορά κι από κοντά - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Και το προηγούμενο βράδυ έκανε βόλτες στην ίδια περιοχή ο κρεοπώλης

Μια φορά και από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος, όπως φέρεται να αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάμερες έχουν εντοπίσει τον 51χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή, όπου δολοφονήθηκε ο Μπάμπης το προηγούμενο βράδυ. 

Μεσολόγγι: «Θα αυτοκτονήσω», απειλεί ο κρεοπώλης - Τι συνέβη στον Κορυδαλλό

Όπως ανέφερε η Ρούλα Κουσκουρή, η ανακρίτρια τον ρώτησε για τη συγκεκριμένη παρουσία του κατά τη χθεσινή του ομολογία, και οι απαντήσεις που πήρε ήταν τουλάχιστον αστείες. 

Μια φορά και από μπροστά πυροβολήθηκε ο Μπάμπης, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή

Μια φορά και από μπροστά πυροβολήθηκε ο Μπάμπης, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο στο σημείο της δολοφονίας

Ο κρεοπώλης φέρεται να ισχυρίστηκε πως το αυτοκίνητό του είχε χαλάσει και ο μηχανικός του είχε πει να το κινεί αρκετά για να φορτίσει η μπαταρία. Έτσι λοιπόν, υποστήριξε ότι  έκανε βόλτες στην περιοχή, όπου όλως… τυχαίως το επόμενο βράδυ δολοφονήθηκε ο Μπάμπης. 

Μεσολόγγι: Ο 51χρονος μπλέκει και άλλα άτομα

Παράλληλα ο κρεοπώλης προσπάθησε στην απολογία του να εμπλέξει κι άλλα άτομα, αλλά και να ενισχύσει το σενάριο της χρυσοθηρίας. 

Μεσολόγγι: «Έχω τα χέρια μου καθαρά», επιμένει ο κρεοπώλης

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, το μοιραίο βράδυ ο Μπάμπης του ζήτησε να τον αφήσει στα παλιά ΤΕΙ γιατί θα συναντούσε κάποιον. Πρόσθεσε μάλιστα ότι λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι ψάχνει για θησαυρούς και λίρες και ότι τον βοηθούν δύο άτομα, ένας από το Αιτωλικό κι ένας από το Αγρίνιο, χωρίς όμως να τους κατονομάσει. Σύμφωνα με τον 51χρονο ο Μπάμπης είχε σκοπό να αγοράσει ένα μηχάνημα, το οποίο κόστιζε 1.300 ευρώ. 

Μεσολόγγι: Το νοικοκυριό στο σπίτι και το… «ταξίδι» για να πετάξει τα σκουπίδια

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ο 51χρονος ρωτήθηκε για το ρολό κουζίνας που έχει καταγραφεί να αγοράζει και για το καθάρισμα που έκανε στο σπίτι του αργά το βράδυ, μετά τη δολοφονία του Μπάμπη. 

Αστείοι ήταν οι ισχυρισμοί του 51χρονου στην απολογία του

Αστείοι ήταν οι ισχυρισμοί του 51χρονου στην απολογία του

Μεσολόγγι: Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε ότι βρέθηκε η σορός

Ο κρεοπώλης ισχυρίστηκε ότι καθάρισε το σπίτι του γιατί το επόμενο πρωί θα το έβλεπε κάποιος που ήθελε να το νοικιάσει και ήταν η μόνη ώρα που προλάβαινε. 

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε φυσίγγιο στο σημείο που εντοπίστηκε σορός

Σε ερώτηση δε της ανακρίτριας γιατί πέταξε τα σκουπίδια στους κάδους που βρίσκονται στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, που είναι  αρκετά μακριά από το σπίτι του, εκείνος απάντησε:

«Δεν υπάρχουν κάδοι κοντά στο σπίτι μου. Επειδή βαριόμουν να περπατήσω πήρα το αυτοκίνητό μου και τα πέταξα στο νοσοκομείο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top