Μεσολόγγι: «Μιλά» το κινητό του Μπάμπη - Το νέο στοιχείο και η «συνεδρία»

Ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία επί τρεισήμιση ώρες, όταν ήταν με τον κρεοπώλη

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ζήνα το βράδυ

Απαντήσεις στο θρίλερ της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι δίνει το κινητό του, το οποίο ακόμα αναζητούν οι αρχές. Σε αυτό υπάρχουν πολύτιμα στοιχεία, τα οποία μπορούν να δώσουν «λύση» στο μυστήριο.

Ανατροπή στο Μεσολόγγι: Από το όπλο του Μπάμπη προέρχονται τα φυσίγγια

Αν και η συσκευή δεν έχει ακόμα βρεθεί, από το σήμα του κινητού δίνονται πολύτιμες πληροφορίες. Εκτός από την τοποθεσία του θύματος το μοιραίο βράδυ, η ένδειξη «συνεδρία» δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Μεσολόγγι: Πυροβολήθηκε μία φορά κι από κοντά - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ζήνα το βράδυ, το κινητό του 31χρονου επί τρεισήμιση ώρες και συγκεκριμένα, από τις 20:37 (ώρα που τον παρέλαβε ο κρεοπώλης) έως τις 23:49, έδειχνε την ένδειξη ότι βρίσκεται σε «συνεδρία». Όπως εξήγησε ο πρώην αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης είχε ανοιχτή επικοινωνία μέσω κάποιας εφαρμογής, όπως Messenger, Skype κλπ.

Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία από το κινητό του Μπάμπη

Από την πλευρά του, όταν ο κρεοπώλης ρωτήθηκε για το εάν τον είδε να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο, ο 50χρονος υποστήριξε ότι δεν παρατήρησε καν αν είχε μαζί του τη συσκευή.

Αυτό που μένει να απαντηθεί - τα στοιχεία μπορεί να δώσει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας - είναι σε ποια εφαρμογή και με ποιους είχε επικοινωνία εκείνη την ώρα ο Μπάμπης, ενώ βρισκόταν με τον κρεοπώλη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top