Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύματα δύο 19χρονα παιδιά

Η στιγμή που ο οδηγός χάνει τον έλεγχο

Αποκλειστικό βίντεο - ντοκουμέντο από τo τροχαίο που σημειώθηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης με θύματα δύο νεαρά παιδιά στη Βουλιαγμένης έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τραγωδία στη Βούλα: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο

Στο σοκαριστικό βίντεο που εξασφάλισε ο Κωστής Βέιμος, αποτυπώνεται η στιγμή που το λευκό όχημα κινείται επί της Λεωφόρου Καραμανλή. Στη συνέχεια, παίρνει τη στροφή και εκεί χάνει τον έλεγχο, πέφτοντας πάνω στη διαχωριστική νησίδα.

Το όχημα έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το μισό μέρος έγινε κομμάτια. Στη συνέχεια, ροσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και σε δέντρο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο.

Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύματα δύο 19χρονα παιδιά

Ο οδηγός και η συνοδηγός, δύο παιδιά μόλις 19 ετών, δεν επέζησαν, ενώ οι δύο νεαροί που κάθονταν πίσω κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα σημείο που όπου καταγράφονται αρκετά τροχαία, καθώς δεν είναι ευδιάκριτη η στροφή και οι οδηγοί θεωρούν ότι πρόκειται για μια ευθεία.

Δείτ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top