Χαλκίδα: Ψάχνουν το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του Σάκη

Σε ψυχίατρο η κατηγορούμενη λίγο πριν το φονικό    

Παρά τις εξηγήσεις της γυναίκας που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του ξυλουργού στη Χαλκίδα, τα ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν, καθώς πολλά από τα όσα υποστηρίζει δεν έχουν συνοχή. 

Χαλκίδα: Η σύζυγος του 43χρονου σπάει τη σιωπή της - «Άρχισα να ουρλιάζω»

Όπως ανέφερε η δικαστική συντάκτρια Άννα Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, οι πολλαπλές μαχαιριές στο θύμα δείχνουν σύμφωνα με τους ειδικούς «μίσος, οργή». Μέχρι τώρα οι συγγενείς του θύματος και ο δικηγόρος τους έλεγαν ότι η κατηγορούμενη είχε εμμονή με το θύμα και τον παρενοχλούσε ερωτικά. Συγκεκριμένα ότι του έστελνε μηνύματα του τύπου «ή εγώ θα σε έχω ή κανείς». 

Χαλκίδα:  Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του Σάκη

Χαλκίδα:  Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του Σάκη 

Μάλιστα, πριν δυο χρόνια ο ξυλουργός σκεφτόταν να κάνει ασφαλιστικά στη γυναίκα αυτή. Είχε μιλήσει όμως με τον σύζυγο της 39χρονης που ήταν και «κολλητός του», σταμάτησαν οι οχλήσεις και θεωρούσαν ότι το θέμα έληξε. 

Χαλκίδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης σκεφτόταν το θύμα!  

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Παρακολουθείτο από ψυχίατρο η κατηγορούμενη

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Παρακολουθείτο από ψυχίατρο η κατηγορούμενη 

Όμως για την κατηγορούμενη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών φαίνεται ότι δεν είχε τελειώσει. Η γυναίκα αυτή, όπως είπαν οι συνήγοροί της δεχόταν πιέσεις αφόρητες στο σπίτι της, λόγω φημών για κάτι «ερωτικό» που είχε συμβεί πριν 15χρονια και παρακολουθούνταν από δύο ψυχιάτρους σε Αθήνα και Χαλκίδα.  Λένε επίσης ότι έπαιρνε αγωγή και έκανε συνεδρία μέχρι και λίγες ώρες πριν το φονικό. 

Χαλκίδα: Οικογενειακοί φίλοι η 39χρονη με το θύμα! 

Τα κινητά και οι καταθέσεις των μαρτύρων πάντως αναμένεται να δώσουν τις απαντήσεις και για το κίνητρο.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top