Χαλκίδα: Η σύζυγος του 43χρονου σπάει τη σιωπή της - «Άρχισα να ουρλιάζω»

«Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά με αυτά που λέει η οικογένειά της»

Έσπασε τη σιωπή της η σύζυγος του 43χρονου στη Χαλκίδα, η οποία είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού της την 39χρονη να δολοφονεί τον σύζυγό της. 

Xαλκίδα: Προφυλακίστηκε η 39χρονη - Τι είπε στην απολογία της για το θύμα

Μιλώντας στο Τ-live,  η γυναίκα τόνισε πως η 38χρονη παρενοχλούσε τον άνδρα της μετά την ημέρα του γάμου τους, στον οποίο μάλιστα ήταν καλεσμένη και η ίδια. 

«Ήταν μια απλή ημέρα. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε να πάει για δουλειά. Θα ερχόταν κόσμος το βράδυ για τη γιορτή μας. Βγήκε από την πόρτα. Είχα τη συνήθεια να τον βλέπω να φεύγει από το μπαλκόνι. Ήθελα να τον δω να ξεκινάει την ημέρα του. Πήγε προς το αμάξι του και μπήκε μέσα. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, βλέπω να μισοανοίγει την πόρτα και μετά να βγαίνει από το αυτοκίνητο. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του, σαν να μάλωνε με κάποιον. Βλέπω μια αναστάτωση και εκεί που καταλαβαίνω πως κάτι δεν πάει καλά, τον ακούω να φωνάζει 'άσε με, άσε με'. Άρχισα να ουρλιάζω, κατάλαβα πως του γινόταν επίθεση. Αμέσως κατέβηκα κάτω. Νόμιζα πως γινόταν ληστεία, να τον κλέψουν», ανέφερε η σύζυγος του 43χρονου στον ALPHA.

Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα. Υπέφερα τρία χρόνια», είπε στους γονείς της η 39χρονη

«Δεν την αναγνώρισα, ούτε όταν ήταν σχετικά μακριά, ούτε και όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Την είδα και προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είναι και τι έγινε. Γιατί το έκανε. Δε θυμάμαι καν τι είπα στην κατάθεση. Θυμάμαι πόσο έντονα ήθελα να αποτυπώσω το σκηνικό», πρόσθεσε.

Όσο για το πότε έμαθε ποια ήταν η δολοφόνος του άντρα της, ανέφερε: «Στο αστυνομικό τμήμα. Μου είπαν το επώνυμο του συζύγου της. Ήταν σαν να έπεσε μαύρο μπροστά μου. Νόμιζα πως είχαμε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να απεμπλακούμε από αυτήν την περίεργη κατάσταση. Προφανώς είχε εμμονή μαζί του».

Χαλκίδα: O 43χρονος ξυλουργός που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη

«Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά με αυτά που λέει η οικογένειά της. Δε θα μπορούσα να τη δω ποτέ αυτή τη γυναίκα, ποτέ», πρόσθεσε.

«Ο Σάκης ήταν ένας έξω καρδιά άνθρωπος, με το γέλιο, με το πείραγμα, με το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θες να είσαι χρόνο μαζί του. Θα έχουμε για πάντα μια όμορφη σχέση. Ο Σάκης δεν έχει φύγει για μένα. Θα τον έχω μαζί μου για μια ζωή. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί», είπε στο τέλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top