Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα. Υπέφερα τρία χρόνια», είπε στους γονείς της η 39χρονη

«Μια περίεργη σχέση, που σημαίνει ότι και οι δύο υπέφεραν από κάτι»

Χαλκίδα: Όσα είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι γονείς της 39χρονης δράστιδος

Οι γονείς της 39χρονης που σκότωσε με τέσσερις πισώπλατες μαχαιριές τον 43χρονο ξυλουργό και παιδικό φίλο του άνδρα της στη Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχαν με την κόρη τους, μετά το έγκλημα. 

Χαλκίδα: Η πρώτη αντίδραση της 39χρονης για όσα ειπώθηκαν περί βιασμού

«Είναι απίστευτο, πολύ δύσκολο. Προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη πώς φτάσαμε εκεί, παρότι κάποιες δύσκολες ενδείξεις υπήρχαν, αλλά όχι για τέτοιο πράγμα», είπε αρχικά ο πατέρας της 39χρονης φερόμενης δράστιδος.

«Η κουβέντα που μου είπε ήταν: “Λυτρώθηκα, υπέφερα για τρία χρόνια. Με κατηγορούσαν για πράγματα ανυπόστατα. Δεν άντεχα άλλο”. H δεύτερη κουβέντα της ήταν να μας ζητήσει συγγνώμη που μας έβαλε σε αυτήν την ταλαιπωρία», αποκάλυψε ο πατέρας της δράστιδος.

«Τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε διαπιστώσει στο σπίτι της κάποια πράγματα που δε μας άρεσαν. Υπήρχαν ακαταστασίες, σπασμένα τζάμια, πόρτα χτυπημένη. Κάποια στιγμή άρχισαν να κλείνουν τα παράθυρα για να μην υπάρχει προς τα έξω οπτική. Δε σήκωνε το τηλέφωνο, απομονωνόταν και το τελευταίο εξάμηνο αυτό έγινε πιο έντονο», αποκάλυψε.

Πατέρας 39χρονης: «Μας είχε πει δύο φορές ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο»

Ο πατέρας της 39χρονης αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα η κόρη τους τούς είχε ενημερώσει δύο- τρεις φορές ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο.

«Υπήρξαν επίσης και δυο- τρεις φορές που ήρθε στο σπίτι να μείνει, λέγοντάς μας ότι θέλει φύγει από εκεί. Βέβαια, την επόμενη το πρωί περνούσε ο γαμπρός μου και την έπαιρνε ή πήγαινε η ίδια η κόρη μου. Είναι μια περίεργη σχέση και κατάσταση, που σημαίνει ότι και οι δύο υπέφεραν από κάτι και αυτό το κάτι είναι η παρέμβαση κάποιου τρίτου. Το περίεργο είναι ότι την προηγούμενη μέρα είχαμε πάει στο σπίτι τους, το οποίο δε μας άρεσε στην κατάσταση που ήταν. Έδειχνε εγκαταλελειμμένο. Κάναμε κουβέντα, αλλά δεν έδειχνε κάτι ότι μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο πράγμα», εκτίμησε ο ίδιος.

Την Πρωτοχρονιά του 2020, τα ζευγάρια των δύο οικογενειών την είχαν περάσει μαζί, όπως αποκάλυψε o Βαγγέλης Γκούμας  στο κεντρικό δελτίο του Star

Την Πρωτοχρονιά του 2020, τα ζευγάρια των δύο οικογενειών την είχαν περάσει μαζί, όπως αποκάλυψε o Βαγγέλης Γκούμας  στο κεντρικό δελτίο του Star

Ο πατέρας της 39χρονης, ανασύροντας στη μνήμη του ένα άλλο περιστατικό, θυμήθηκε σε κουβέντα που είχε με τον γαμπρό του ότι τού είχε πει χαρακτηριστικά: «αυτόν τον άνθρωπο αν δεν είχα παιδιά, εγώ θα τον σκότωνα». «Μπορεί να είναι κι άλλα πράγματα που εγώ δεν ξέρω», πρόσθεσε ο πατέρας.

Χαλκίδα: O 43χρονος ξυλουργός που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη

Χαλκίδα: O 43χρονος ξυλουργός που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έχει δει την κόρη του με μελανιά στο μάτι και τόνισε πως ο φίλος του γαμπρού, το θύμα δηλαδή, δεν έμπαινε στο σπίτι του ζευγαριού. «Μέσα στα προβλήματα της αντιπαράθεσης των τελευταίων τριών ετών, ένα πράγμα που μας προβλημάτιζε ήταν ότι η κόρη μας συνεχώς αδυνάτιζε», σημείωσε.

Είμαι σίγουρος ότι είχε σκοπό να τον τρομοκρατήσει. Πληροφορήθηκα ένα άλλο περιστατικό ότι είχε ζητήσει μια συνδρομή να τον δείρουν λίγο παλιότερα

Η 39χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών, απόφοιτη του πανεπιστημιακού τμήματος προσχολικής αγωγής στην Αθήνα και εργαζόταν στην επιχείρηση με αλουμίνια του συζύγου της.

Δικηγόρος 39χρονης: «Δεν υπάρχει βιασμός, ούτε ερωτική εμμονή προς το θύμα»

O δικηγόρος της 39χρονης, Θέμης Κωντσιλίδης, απέδωσε το έγκλημα σε ψυχική διαταραχή της δράστιδος και σε ένα περιστατικό μεταξύ της ίδιας και του θύματος πριν από 15 χρόνια, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

«Δεν υπάρχει βιασμός, ούτε ερωτική σχέση, ούτε ερωτική εμμονή προς το θύμα. Είναι ένα περιστατικό που η κοπέλα δεν μπόρεσε ποτέ να το ξεπεράσει ηθικά, αυτό δημιούργησε κάποιους τριγμούς και στον γάμο της και οδηγηθήκαμε εδώ που φτάσαμε», ανέφερε. 

Αδελφός 43χρονου θύματος: «Η γυναίκα του μου ζήταγε συγγνώμη που δεν τον πρόλαβε»

Ο αδελφός του θύματος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι είναι βέβαιος ότι δεν υπήρχε ερωτική επαφή με την 39χρονη και πως του είχε εξομολογηθεί ότι τον πίεζε και τον απειλούσε η δράστιδα, ειδικά μετά τον γάμο του, τον Ιούλιου του 2021.

«Γνώριζα την 39χρονη από το λύκειο. Ήταν μια τάξη μικρότερη από μένα και ήμουν συμμαθητής με τον αδελφό της. Δεν είχε καμία σχέση με τον αδελφό μου, πέρα ότι ο άντρας της ήταν φίλος και συνεργάτης με τον αδελφό μου. Αν υπήρχε ερωτική σχέση θα μου το είχε πει ο αδελφός μου. Μου είχε πει ότι τον ενοχλούσε πριν κάποια χρόνια και επέλεξε να αδιαφορήσει για να μη γιγαντωθεί όλο αυτό. Είχε πάει σε δικηγόρο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα, όμως δεν τα έκανε τελικά γιατί θα νόμιζαν όλοι ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους», ισχυρίστηκε ο αδελφός του θύματος.

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός του 43χρονου θύματος

Ο αδελφός του 43χρονου ξυλουργού σημείωσε ότι η 39χρονη είναι με τον άντρα της από τη Β’ Λυκείου, χωρίς να έχουν χωρίσει ποτέ και πως ο αδελφός του δούλευε από το πρωί ως το βράδυ. Με τον άντρα της δράστιδος είναι παιδικοί φίλοι και μάλιστα, ο 43χρονος φέρεται να είχε πει στον φίλο του ότι η γυναίκα του τον ενοχλούσε και να την πήγαινε σε έναν ψυχολόγο, αλλά εκείνος δεν τον πίστεψε και πίστεψε τη 39χρονη σύζυγό του. «Έκτοτε, έκοψαν κάθε επαφή», επισήμανε. 

«Μου είχε πει “αδελφέ, βοήθησέ με δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας, θα στο έλεγα αν είχε συμβεί”. Tη γυναίκα του την υπεραγαπούσε. Η γυναίκα του τα είδε όλα από το μπαλκόνι. Μου ζήταγε συγγνώμη που δεν τον πρόλαβε. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή στα 63 του, το 2019. Η μάνα μου είναι ζωντανή νεκρή», κατέληξε ο αδελφός του 43χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top