Χαλκίδα: Η πρώτη αντίδραση της 39χρονης για όσα ειπώθηκαν περί βιασμού

Ζήτησε να πάνε στα κρατητήρια οι γονείς της

Έντονη ήταν η αντίδραση της 39χρονης, όταν έμαθε πως ο πατέρας της δήλωσε δημόσια πως ο 43χρονος, τον οποίον σκότωσε η ίδια έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα, την είχε βιάσει πριν από 15 χρόνια. 

Χαλκίδα: «Δεν υπήρξε βιασμός», λέει ο δικηγόρος του 43χρονου

«Οι γονείς μου παρανόησαν με όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό», απάντησε η ίδια μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα υποστήριξε ότι οι γονείς της παρανοήσαν ότι το θύμα την είχε βιάσει

Η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα υποστήριξε ότι οι γονείς της παρανοήσαν ότι το θύμα την είχε βιάσει

«Τους είπα απλώς για ένα περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρόνια χωρίς να πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό», εξήγησε και πρόσθεσε:

Χαλκίδα: «Ο 43χρονος με είχε βιάσει»

«Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ' ιδίαν. Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο για εμένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον Ανακριτή».

Η οικογένεια του 43χρονου υποστηρίζει πως η δράστις είχε εμμονή μαζί του

Η οικογένεια του 43χρονου υποστηρίζει πως η δράστις είχε εμμονή μαζί του

Ο πατέρας της 39χρονης δήλωσε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του είχε αλλάξει συμπεριφορά. 

Χαλκίδα: «Αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία άλλη»

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι», είπε.

Η 39χρονη δολοφόνησε τον 43χρονο με τέσσερις πισώπλατες μαχαιριές. Η οικογένεια του θύματος δήλωσε πως η δράστις παρενοχλούσε το θύμα εδώ και τρία χρόνια, είχε εμμονή μαζί του και νόμιζε ότι είχαν σχέση. 

Χαλκίδα: Σοκαρισμένοι οι γονείς της 39χρονης – Τι είπαν στο Star 

Φέρεται τέλος να του είχε στείλει μήνυμα στο κινητό, στο οποίο ανέφερε «αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμιά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top