Χαλκίδα: «Δεν υπήρξε βιασμός», λέει ο δικηγόρος του 43χρονου

Περιπλέκεται η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας

Ο πατέρας της 39χρονης υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως ο 43χρονος είχε βιάσει την κόρη του

Τα κίνητρα της δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα αναζητά η αστυνομία, με την 39χρονη να μην έχει πει τίποτα ακόμη για τους λόγους που την έκαναν να τον σκοτώσει με τέσσερις πισώπλατες μαχαιριές. 

Χθες, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, ο πατέρας της 39χρονης έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι το θύμα στο παρελθόν είχε βιάσει την κόρη του και διέδιδε ανυπόστατες φήμες ότι έχουν ερωτικές σχέσεις. 

Χαλκίδα: Του έστησε καρτέρι και του επιτέθηκε με δύο μαχαίρια

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι», δήλωσε.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, μιλώντας στο evima.gr διέψευσε ότι συνέβη κάτι τέτοιο. 

Ο δικηγόρος του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα διέψευσε ότι είχε βιάσει την 39χρονη

Ο δικηγόρος του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα διέψευσε ότι είχε βιάσει την 39χρονη

«Πότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός», τόνισε ο κ. Θανάσης Τάρτης.

Αντίθετα επέμεινε πως η 39χρονη είχε εμμονή με το θύμα και του είχε στείλει απειλητικό μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία».

Χαλκίδα: «Ο 43χρονος με είχε βιάσει»

«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι “έχω πρόβλημα, με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση”. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει “τρελός είσαι και βέβαια όχι”. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε, αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω “αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο”», τόνισε ο αδερφός του θύματος στην ΕΡΤ.

Η οικογένεια του 43χρονου υποστηρίζει πως η 39χρονη τον παρενοχλούσε

Η οικογένεια του 43χρονου υποστηρίζει πως η 39χρονη τον παρενοχλούσε

Χαλκίδα: «Αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία άλλη»

Λόγω αυτών των παρενοχλήσεων, μάλιστα, ο 43χρονος φέρεται να αναγκάστηκε να μετακομίσει στην πόλη της Χαλκίδας και να φύγει από το χωριό του, ενώ, όπως είπε ο δικηγόρος του, σκεφτόταν να καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της 39χρονης. 

Χαλκίδα: «Η 39χρονη δεν έχει ισχυριστεί ότι βιάστηκε από το θύμα»

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της 39χρονης, μιλώντας στο Open σημείωσε πως η δράστις ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε από τον 43χρονο. 

Όπως είπε, η ίδια του μίλησε για ένα περιστατικό ανάμεσα στο θύμα και κι εκείνη πριν από 15 χρόνια, το οποίο είχε ταράξει την γυναίκα και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, ενώ πρόσθεσε ότι από το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και στον γάμο της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια υπήρχε μία σειρά γεγονότων που επηρέασε την ψυχική κατάσταση της γυναίκας. «Είδα έναν άνθρωπο πολύ πιεσμένο ψυχικά», τόνισε ο συνήγορος της κατηγορούμενης.

Χαλκίδα: Πώς έγινε η δολοφονία

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου. Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του. 

Χαλκίδα: Σοκαρισμένοι οι γονείς της 39χρονης – Τι είπαν στο Star 

Κρυμμένη στους θάμνους δίπλα από το φορτηγάκι του ήταν η 39χρονη, η οποία μόλις τον είδε του επιτέθηκε με δύο μαχαίρια, τα οποία κάρφωσε στην πλάτη του, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η σύζυγος του 43χρονου ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος κι εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία, φωνάζοντας «σκοτώνει τον άνδρα μου, τρέξτε».

Χαλκίδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης σκεφτόταν το θύμα!  

Οι αστυνομικοί βρήκαν το θύμα σε εμβρυακή στάση με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του και δίπλα του μες στα αίματα την 39χρονη να στέκεται σε κατάσταση σοκ. 

Χαλκίδα: «Σκοτώνουν τον άνδρα μου» - Τον μαχαίρωσε μπροστά στη σύζυγό του

Όταν την ρώτησαν αν το έκανε εκείνη τους το ομολόγησε και τη συνέλαβαν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top