Δίκη Πάτρα: «Παίζουμε τις κουμπάρες!» - Ένταση στην απολογία της μητέρας

«Την Τζωρτζίνα μου δεν την σκότωσα, ούτε αποπειράθηκα ποτέ να τη σκοτώσω»

Για έβδομη μέρα απολογείται η 35χρονη κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα και τέταρτη μέρα που δέχεται καταιγιστικές ερωτήσεις από την Πρόεδρο του δικαστηρίου.

Πάτρα: Η Έκρηξη Της Κατηγορούμενης Μητέρας Στην Απολογία Της - Video

Αρκετές στιγμές έντασης διαδραματίστηκαν κατά τη σημερινή μέρα, με την Πρόεδρο του δικαστηρίου να αναφέρει σε κάποιο σημείο, μετά από ερώτηση που έθεσε στην κατηγορούμενη, πως δεν είμαστε εδώ «να παίζουμε τις κουμπάρες».

«Έκρηξη» της μητέρας στην απολογία της - Οι ερωτήσεις για την Τζωρτζίνα

Κατηγορούμενη μητέρα: «Έξι μέρες τώρα αυτό κάνουμε, παίζουμε τις κουμπάρες, δε λέμε τίποτα σοβαρό. Μόνο για τις νοσοκόμες και τον Δασκαλάκη με ρωτάτε»
Πρόεδρος: «Έχετε αντίρρηση για τις ερωτήσεις;»
Κατηγορούμενη μητέρα: «Κι αν έχω, θα την κρατήσω για μένα…»
Πρόεδρος: «Καταλαβαίνω ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις, αλλά εγώ θα τις κάνω…»

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατευθυνόμενη στη δικαστική αίθουσα στις 8/1/ Eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατευθυνόμενη στη δικαστική αίθουσα στις 8/1 - Eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη

H κατηγορούμενη κατηγόρησε την πρόεδρο ότι κάνει ερωτήσεις για τους δημοσιογράφους, με την πρόεδρο να της απαντά: «Μπορεί να είστε κατηγορούμενη και να λέτε ότι θέλετε, αλλά σε αυτό το δικαστήριο δε θα λέτε ότι βγάζουμε θέματα για τους δημοσιογράφους».

Στη συνέχεια, η κατηγορούμενη μητέρα έκλαψε, λέγοντας ότι δεν έχει πενθήσει την Τζωρτζίνα και πως θα προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

«Στον τρίτο θάνατο ήμουν σε άλλο κόσμο.Την Τζωρτζίνα μου δεν την σκότωσα, ούτε αποπειράθηκα ποτέ να τη σκοτώσω. Την Τζωρτζίνα δεν την έχω πενθήσει. Η Τζωρτζίνα θα φύγει, όταν δικαιωθεί», είπε η κατηγορούμενη μητέρα.

Στη συνέχεια, σειρά έχουν οι ερωτήσεις του Εισαγγελέα.

Μητέρα Πάτρα: Ένσταση για τέσσερις ερωτήσεις της Προέδρου στην κατηγορούμενη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πριν την απολογία της κατηγορούμενης μητέρας, ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε κάποιες ενστάσεις για τέσσερις ερωτήσεις που τέθηκαν στην κατηγορούμενη μητέρα από την Πρόεδρο.

Η μία ερώτηση αφορούσε στο αν η κατηγορουμένη συμφωνεί με όσα έχει πει ο συνήγορός της για το εμπόριο και τη δωρεά οργάνων, σε σχέση με τον κ. Ηλιάδη. «Αν είναι δυνατόν να τη ρωτάτε, αν συμμερίζεται μια δική μου άποψη», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η δεύτερη ερώτηση για την οποία κατέθεσαν ένσταση είναι στο γιατί δεν έκανε η ίδια η κατηγορούμενη μητέρα ΚΑΡΠΑ στην Τζωρτζίνα στις 29/1, όταν το κοριτσάκι υπέστη το μοιραίο επεισόδιο.

Η τρίτη ερώτηση αφορούσε στο εάν ένα συγκεκριμένο φάρμακο, περιείχε μια συγκεκριμένη ουσία.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατευθυνόμενη στη δικαστική αίθουσα στις 10/1 - Eurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατευθυνόμενη στη δικαστική αίθουσα στις 10/1 - Eurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος

Τέλος, η ερώτηση που φέρεται να ενόχλησε πιο πολύ ήταν γιατί έψαξε η κατηγορούμενη να βρει στο διαδίκτυο τι είναι η κεταμίνη, με τον συνήγορό της να δείχνει έγγραφο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στο οποίο αναφέρεται ότι δεν έχει ερευνήσει η κατηγορουμένη για την κεταμίνη.

Οι ερωτήσεις που δέχτηκε η κατηγορούμενη ήταν πολλές για το μοιραίο πρωινό στις 29/1, όποτε κι έχασε τη ζωή της η Τζωρτζίνα. Στη συνέχεια, η κατηγορουμένη ερωτήθηκε και για τα μηνύματα που έστελνε σε φίλη της, στην οποία της μιλούσε για τις συνευρέσεις που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, μετά την κηδεία του τρίτου τους παιδιού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top