Βόλος: Βίαζε τη 18χρονη μέσα στο σπίτι της - «Αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό»

Στο σπίτι βρισκόταν ο 4χρονος αδελφός της ενώ οι γονείς ήταν στη δουλειά

Μέσα στο ίδιο της το σπίτι βίαζε ο 33χρονος την κόρη του 50χρονου στο Βόλο και μάλιστα ενώ εκεί βρισκόταν και ο μικρότερος αδελφός της. 

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του δράστη, ο οποίος δολοφόνησε τον κουνιάδο του, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών. 

Βόλος: «Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου», λέει η σύζυγος του 50χρονου

«Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι», είπε ο Μιχάλης Συνοδινός.

O 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

O 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Το 18χρονο σήμερα κορίτσι, φέρεται να του είπε πως  όταν ήταν εννέα ετών ο 33χρονος άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και από τα 12 έως τα 14 της έτη την βίαζε επανειλημμένα. Στα 14 ήταν που το παιδί του είπε ότι θα τα αποκαλύψει όλα, εκείνος άρχισε να την εκβιάζει με βίντεο και φωτογραφίες και να της ζητά χρήματα. 

Βόλος: Τα αρρωστημένα μηνύματα που είδε ο πατέρας - «Έκανα αυτό που έπρεπε»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, η 18χρονη είχε εξομολογηθεί στις αδελφές της ότι δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις, χωρίς όμως να μιλήσει για βιασμούς και χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπο. 

Βόλος: Το 24ωρο που οδήγησε στη δολοφονία

Όπως είπε ο δικηγόρος του 50χρονου, ο πελάτης του υποστηρίζει πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 33χρονο και πως δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 50χρονου, το θύμα βίαζε την κόρη του μέσα στο σπίτι της

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 50χρονου, το θύμα βίαζε την κόρη του μέσα στο σπίτι της

«Ο πατέρας ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας προκειμένου να διαλευκάνει τι γινόταν με τα χρήματα του ενοικίου. Μετά από συζήτηση με την κόρη του ενημερώθηκε για τους βιασμούς και τον εκβιασμό, αλλά το κορίτσι δεν αποκάλυπτε το πρόσωπο. Έρχονται στο γραφείο μου το πρωί της Δευτέρας να συζητήσουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ετοιμαζόμασταν να καταθέσουμε μήνυση προσδοκώντας ότι το κορίτσι θα μας έλεγε ποιο ήταν το πρόσωπο. Το ποιος ήταν ο πατέρας το έμαθε πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από συνεχείς πιέσεις στην κόρη του», είπε ο κ. Συνοδινός.

Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου»

Πρόσθεσε ότι το κορίτσι είχε στη διάθεσή της τα βίντεο με τα οποία την εκβίαζε ο θείος της, όμως δεν τα έδειξε στον πατέρα της. Αυτό που του έδειξε ήταν τα γραπτά μηνύματα που αποδείκνυαν όσα έλεγε. 

«Από το πρωί της Τρίτης που το έμαθε ο πατέρας μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης δεν είχαμε κάποια επαφή. Μετά το περιστατικό ήταν σε τραγική κατάσταση, μου είπε τι συνέβη και του συνέστησα να ενημερώσει τις αρχές και να παραδοθεί στις αρχές», συνέχισε.

Βόλος: Ο 33χρονος απειλούσε τη 18χρονη για να μη μιλήσει

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος φέρεται να απειλούσε τη 18χρονη να μην αποκαλύψει όσα βίωνε, λέγοντάς της ότι «αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό».

Σοκ στον Βόλο: Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Έτσι για περίπου εννέα χρόνια το κορίτσι δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν τον εφιάλτη που βίωνε

Της ζητούσε επίσης χρήματα, εκβιάζοντάς την ότι αν δεν του τα δώσει θα αποκάλυπτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε καταγράψει από τις αρρωστημένες πράξεις του. 

«Θα τα δημοσιεύσω και θα τα δούνε όλοι», φέρεται να της έλεγε. 

Βόλος: Μετανιωμένος ο 50χρονος

Ο 50χρνος είναι ένα ψυχολογικό ράκος. Χθες ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Ο ίδιος φέρεται να έχει μετανιώσει για την πράξη του: 

«Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη γιατί έχει συνειδητοποιήσει τώρα, μετά την πάροδο αρκετών ωρών, πώς διαμορφώθηκαν τα γεγονότα. Ήταν πολύ άσχημη η ψυχολογική του κατάσταση από την αρχή, όταν πληροφορήθηκε ορισμένα περιστατικά που αφορούν την κόρη του και που είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ αναλυτικά σε αυτά. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκε όλα αυτά τα γεγονότα, όπως το λέμε στη λαϊκή γλώσσα έπεσε από τα σύννεφα, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο, τον θανόντα, είχε συγγενική σχέση και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι του. Ένιωθε λοιπόν πάρα πολύ άσχημα, είχε έντονα αισθήματα οργής, θλίψης και στενοχώρια, τα οποία προφανώς οδήγησαν σε ό,τι έγινε στη συνέχεια, ήταν γενεσιουργός αιτία. Τώρα έχει συνειδητοποιήσει ότι ένας άνθρωπος, ανεξάρτητα από το αν τον εβάρυναν ή δεν τον εβάρυναν κάποιες εγκληματικές πράξεις, έχασε τη ζωή του και ότι ίσως θα έπρεπε το θέμα να το είχε χειριστεί διαφορετικά», είπε ο δικηγόρος του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top