Βόλος: «Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου», λέει η σύζυγος του 50χρονου

Υποστηρίζει ότι δε γνώριζε τίποτα για τον βιασμό του κοριτσιού

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία του Βόλου μετά τη δολοφονία ενός 33χρονου από τον σύζυγο της αδερφής του όταν έμαθε πως βίαζε την κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών.

Βόλος: Τα αρρωστημένα μηνύματα που είδε ο πατέρας - «Έκανα αυτό που έπρεπε»

Θύμα της δολοφονικής επίθεσης έπεσε ένας 33χρονος αλβανικής καταγωγής ενώ δράστης είναι ένας 50χρονος ομοεθνής του. Ο 50χρονος αφού πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές.

Είπε στους αστυνομικούς πως διέπραξε το έγκλημα μετά την εξομολόγηση της κόρης του από τον πρώτο του γάμο, πως ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες με τις αρρωστημένες πράξεις του. 

Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου»

Η σύζυγος του δράστη και αδερφή τους θύματος μίλησε αποκλειστικά στην Ευγενία Πουλοπούλου και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», δηλώνοντας πως η ίδια δεν ήξερε τίποτα για όσα καταγγέλλονται, ενώ έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγό της για τη δολοφονία του αδερφού της.

«Ό,τι και να είχε γίνει, υπάρχουν νόμοι. Δεν έπρεπε να φθάσει ο άνδρας μου να κάνει τέτοια πράγματα. Δεν έπρεπε να τον σκοτώσει, μας έχει σκοτώσει όλους» είπε η σύζυγος του δράστη.

Σοκ στον Βόλο: Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή, το θέμα ήρθε σε γνώση του συζύγου της τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο ο άνδρας της δεν της είπε πως στην υπόθεση εμπλεκόταν ως φερόμενος δράστης των βιασμών ο ίδιος της ο αδερφός της. Έτσι, όταν ο σύζυγός της την πήρε τηλέφωνο και της είπε να ειδοποιήσει τον αδερφό της να πάει να τον βοηθήσει για ένα λάστιχο που υποτίθεται ότι είχε σκάσει στο αυτοκίνητό του, εκείνη το έπραξε χωρίς να γνωρίζει την εξέλιξη των πραγμάτων.

Βόλος: «Είναι μετανιωμένος για τη δολοφονία - Ίσως έπρεπε να το χειριστεί αλλιώς» - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 50χρονου

Στο μεταξύ μετανιωμένος φαίνεται να είναι ο 50χρονος που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του.

Μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια και την πενθήμερη προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί, ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου δράστη του φονικού Μιχ. Βασιλικός δήλωσε πως ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί και ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Βίντεο από Gegonota News

«Λάβαμε πενθήμερη προθεσμία για να ετοιμάσουμε την απολογία του κατηγορουμένου. Οι κατηγορίες που μας απαγγέλθηκαν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία» είπε συγεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλικός, συμπληρώνοντας:

«Η ανάκριση είναι μυστική οπότε πρώτα θα απολογηθούμε στον ανακριτή και μετά θα εκθέσω την υπερασπιστική μας γραμμή. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στον καυγά. Ο πελάτης μου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από όταν πληροφορήθηκε ορισμένα περιστατικά που αφορούσαν την κόρη του, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Έπεσε από τα σύννεφα με αυτά που έμαθε, καθώς με τον θανόντα είχε συγγενική σχέση και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη με αποτέλεσμα να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι του. Είχε έντονα αισθήματα θλίψης, οργής και στενοχώριας, τα οποία οδήγησαν σε ό,τι έγινε. Τώρα έχει συνειδητοποίησει ότι ένας άνθρωπος που ανεξάρτητα έαν το βάρυναν εγκληματικές πράξεις έχασε τη ζωή του και ίσως θα έπρεπε να έχει χειριστεί το θέμα διαφορετικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top